Lapės vestuvės logotipas

Sekmadienio skaitinukai: „Musė” ir kitos gėrybės

Gal kas nors kur nors matėt mano atostogas? Perduokit, kad aš jų labai pasiilgau.


Šiaip ar taip, savaitėlė buvo intensyvi ir ateinanti, panašu, nebus ramesnė.
Savaitės gėriu neabejotinai skelbiu Andriaus Kaniavos ir jo naujai atgimusios „Musės“ koncertą šv. Kotrynos bažnyčioje. 

Nuotrauka Lino Vasiliausko, pasiskolinta iš www.bernardinai.lt (Įkelsiu nuotraukų iš koncerto, kai tik pamatysiu jas eteryje)

Šiek tiek teatro, daug gerų muzikantų, programa sudėliota tobulai. Koncertas dinamiškas, tekstai žaviai ironiški, bendravimas su publika beveik natūralus (šiek tiek apie koncertą galite paskaityti čia: http://www.bernardinai.lt/straipsnis/2011-10-17-a-kaniava-pristato-sunkiosios-muzikos-orkestra-muse/70583). Dar nežinau, ar tiktų gerose vestuvėse. Tikriausiai. Nesumeluosiu, žmonės po visko plojo atsistoję. Gaila, sėdėjom pačiam gale, tai atsineštų gėlių niekaip nebūtumėm prasibrovusios atiduoti, tai įteiksim kam nors kitą kartą. Jaučiu kažkokią nenusakomą nostalgiją laikams, kai žmonės nešdavo kūrėjams/atlikėjams gėles ir damos įsimesdavo batelius į rankinę keliaudamos į teatrą. Kad man visi puoštumėtės keliaudami į teatrą/koncertą/parodą, nes menas yra didi šventė! Laurynai LapeJ, ačiū už kvietimus. Jau sakiau, kaip atrodei ant scenosJ, nebesikartosiu.
O blogio šią savaitę nebuvo. Aleliuja!!! Penktadienį rūpinausi pulku šaunių projektuotojų, bet renginys vyko kuo sklandžiausiai, tai gal tokia optimistine gaida ir pradėkim naują savaitę, kurioje artėjantys žieminiai renginiai, susitikimai su kitos vasaros jaunaisiais ir krūva mokslų. Taip pat:
trečiadienį keliaujam čia: http://www.tamstaclub.lt/renginys/view/256/28 ;
ketvirtadienį renkamės „Artistuose“, kur Karolis Ramoška su kokiu tai nauju projektėliu „Orgen Roll Band“ padės atšvesti vieną gimtadienį.

Tegul įvyksta tai, kas turi įvykti!
Lapė Laputauskienė