Lapės vestuvės logotipas

Vestuvių planavimas. Didysis Lapės vietų sąvadas

Sveiki, brangieji. Skaitot šitą įrašą, nes planuojat savo vestuves. Sveikinu. Tikrai. Arba patys siūlot savo apgyvendinimo ir vietų pobūviams nuomos paslaugas. Arba esat pradedanti planuotoja ir nifiga dar daug gerų vietų nežinot. Taigi čia rasit visas iki vienos mano aplankytas vestuvių vietas ir tai, ką aš apie jas manau. Nieko neslėpsiu. Nieko nereitinguosiu. Vieta sąraše nereiškia nei gerumo, nei blogumo. Ir, jei esat apgyvendinimo, maitinimo ar tik vietos nuomos paslaugų tiekėjas, o aš dar pas jus nebuvau, tai laukiu kvietimo:)

Iki 30 žmonių

Iki 50 žmonių

IDW Esperanza resort. Apie šią įstaigą nuo jos įkūrimo sklando legendos it apie kokią masonų ložę. Man visada sunku vizijose suderinti tą išskirtinę aptarnavimo ir virtuvės darbo kokybę su tais rąstais, bet tik, kai kalbam apie vestuves. Nes vieta brangi, o mokus klientas dažniausiai rustic stilistikos savo vestuvėse neregi… Nu taip jau yra. Bet pasitaiko išimčių. Įmanoma suderinti rąstą ir šilko staltiesę bei briaunuotą krištolą, kai pasistengi. Labiausiai čia įsivaizduoju tiesiog prabangų poilsį. Viešbutyje 32 kambariai. salėje patogiai švęsti gali apie 50 asmenų.

Panemunės pilis. Mano širdis džiaugiasi beveik taip pat kaip vietinių Vytėnų gyventojų už tai, kad šitas pilis vėl gyvena. Nuostabus parkas, tvenkinukai, žavingas pats pastatas, kuriuos rasit važiuodami gražiuoju Panemunės keliu, jau beveik pasiekus Jurbarką. Iš vienos pusės atsiveria vaizdai į Nemuną. Salėje švęsti vestuves galės maksimum 50 asmenų, je nenorit trintis alkūnėmis. Galima sutalpinti ir daugiau, bet tada nesvajokit apie apvalius stalus ir t.t. Šviesios spalvos nuteikia vestuviškai. Lengva ir gražu. Viešbutyje šiuo metu gali gyventi apie 50 asmenų, bet kambariukų yra tik 14, tai reikės draugiškai dalintis. Kambariukai įrengti jaukiai, su antikvariniais baldais, lovos apdėliotos dailiomis pagalvėlėmis, o erdvės kambariuose atskirtos užuolaidomis. Ar noriu ten padaryti vestuves – belenkaip! Jei galit sau leisti investuoti į palapinę ir grindis – tada pilies kieme galit iškelti puotą ir keliems šimtams svečių. Kaimas, sakė, labai nepyksta dėl muzikos lauke. Ir tas yra labai džiugu. Jei norisi pilyje daugiau klientūros sulaukti, tai reikėtų kažkam stipriai padirbėti su nuotraukomis ir puslapiu. Bet nereikia norėt visko iš karto, ar ne? Planuose dar daugiau kambarių ir dar daugiau salių. Jei nesiruošiat švęsti vestuvių – vis tiek ten užsukit pro šalį važiuodami, nes senosios freskos įkvepia. Sakė, yra vaiduoklių.

Blogybės: maitinimas ir aptarnavimas. Niekas kažkodėl nenori investuoti į vietinio jaunimo apmokymus, kas yra tikras aptarnavimas, o pilyje tai PRIVALOMA! Maistas gal nėra blogiausias, bet, jei savo išlavintą skonį lepinat „Stebuklais”, „Dine”/”Time”, tai, vaikyčiai, turit problemą – bandykit kitos vietos ieškoti, bet teoriškai gal net įmanoma susitarti, kad leistų atsivežti savo maitinimo tiekėją už papildomą mokestį.

Daugiau nei 50 žmonių

Dvaras Bebirva. Dar viena daili vietelė mano gimtam krašte. Salės superinės, talpina iki 80 asmenų, bet apgyvendisit ten tik 25 svečius. Kur dėti kitus? Vienas dievas težino…

Žemaitkiemio dvaras

Šešuolėlių dvaras

Nakcižibis. Čia puikiai dera gamta ir modernumas. Tas apvalus ežeras turi savyje kažką tokio. Salėje prie apvalių stalų susodinsit patogiai nu 60 asmenų, paskui jau tikrai bus ankšta, o ir šiaip šokiams tokiu atveju jau minimaliai lieka vietos, minimaliai. Užtat, jei dievai duos gerą orą, tada ant pievelės galėsit ir vakarieniauti ir trypti šokius iki paryčių. Apgyvendiniti galima kažkur iki 80 asmenų, bet jau virš pirtelės reikės visiems gulėti vienoje erdvėje, atskirtiems tik marškos pertvaromis. Bet ant tų šiaudinių čiužinių tikrai linksma. Jei nesergat šienlige. Maisto kokybė taip pat padori. Su šefe rasit jums priimtiną sprendimą tikrai.

Vila Bisena.