Lapės vestuvės logotipas

M&P. Classic and classy.

Šios vestuvės praėjo lyg pasaka. Nors gal labiau kaip geras XIX a. romanas apie meilę. Šiek tiek apie gražuoles princeses, šiek tiek apie Poną Tobuląjį, daug apie šeimą… Šita šventė buvo kaip iš tų laikų, kai žmonės eidavo pasivaikščioti po išpuoselėtus parkus šviečiant saulei ir čiulbant paukščiams, besikalbėdami apie absoliučiai viską, rašydavo vienas kitam tikrus, popierinius laiškus, darydavo vienas kitam staigmenas…

Laukiau Laimos ir Simo nuotraukų, žinojau, kad viskas bus estetiška ir gražu, bet, kad šitaip! Jei kas nors rašytų vadovėlį apie pavyzdines vestuves, Mantės ir Pauliaus vestuvių nuotraukos galėtų būti tokios knygos iliustracijos. Svarbiausia, kad niekas nesuvaidinta, nesupozuota, visi personažai tikri kaip pats gyvenimas.

Bendrauti su šiais grožiais pradėjom prieš porą metų. Susipažinom, akim susimirksėjom ir palikom projektą metams subręsti. Per tą laiką pora sudalyvavo daugybėje vestuvių ir tada aiškiai, beveik aiškiai žinojo, ko nori, o ko ne. Ir ėmėmės darbų. Per tą laiką kaip tik buvo restauruotas „Vaidilos” teatras, tarsi specialiai jiems ir dabar kitos vietos šiai šventei net neįsivaizduočiau. Mantė su Paulium tarpusavyje tarėsi visais planavimo klausimais, dirbo kaip rimta komanda. Išskyrus staigmenų sritį, kur jau aš bendravau su kiekvienu atskirai. Dievinu staigmenas per vestuves! Kiekviena pora turėtų bent kažką vienas kitam sugalvoti, kad koks nors mielas netikėtumas leistų pamiršti visus detalius planus ir atsirastų tikrų emocijų.

Man džiugu, kad pora nebijojo spalvų, manim pasitikėjo ir pati nesuprantu kaip, bet ilgainiau tapau tokia lyg ir abiejų ketvirtos, penktos kartos pussesere. Geerai, gerai teta… 🙂 Žodžiu, daugiau nebekalbėsiu, geriau rodau nuotraukas ir viską suprasit patys. O nuotraukos nuostabios…

Nėra tokios taisyklės, ar ruoštis porai kartu, ar atskirai, vieniems ar su šeima. Mantės ir Pauliaus santykiai su tėvais yra puikūs, tvirtas ryšys, todėl nenuostabu, kad vestuvių rytą jie norėjo praleisti su jais.

mante-ir-paulius-web-9

mante-ir-paulius-web-16

mante-ir-paulius-web-17

mante-ir-paulius-web-26

mante-ir-paulius-web-38

mante-ir-paulius-web-50

 

 

 

mante-ir-paulius-web-57

Nuotakos makiažu ir šukuosena pasirūpino meistrė Inga Raslanaitė, suknelę Mantė rado salone „Santa”. Aš buvau šiek tiek prieš tą tradicinį variantą, bet šios vestuvės vienas tų išskirtinių atvejų, kai būtent tokia suknelė tiko merginai nuostabiai. Nu, aišku, kai Mantė tooookio grožio… Bet vien apie grožį čia kalbėti būtų nusikaltimas. Ji ir inteligentiška, protinga, sąmojinga, kultūringa jauna moteris.

mante-ir-paulius-web-58

 

 

OMG!!!

Ryte pabuvau Pauliaus meilės paštininke. Detalės, detalės, bet iš to ir susideda šventė.

mante-ir-paulius-web-66

mante-ir-paulius-web-67

 

mante-ir-paulius-web-73

mante-ir-paulius-web-74

 

 

mante-ir-paulius-web-97

Praėjusią vasarą bažnyčioje ir po ceremonijos dažniausiai grojo violančelės ir klavišinio instrumento duetas. Nuo klasikos iki šių dienų kūrinių.

mante-ir-paulius-web-107

Ir Mantė su Paulium tapo šeima.

mante-ir-paulius-web-196

 

mante-ir-paulius-web-198

OMG kvadratu!!!

mante-ir-paulius-web-208

mante-ir-paulius-web-213

mante-ir-paulius-web-214

mante-ir-paulius-web-216

mante-ir-paulius-web-218

Mr Perfect

mante-ir-paulius-web-228

mante-ir-paulius-web-240

mante-ir-paulius-web-242

mante-ir-paulius-web-243

mante-ir-paulius-web-247

mante-ir-paulius-web-271

Ir šventinis vakaras prasidėjo…

mante-ir-paulius-web-277

mante-ir-paulius-web-278

mante-ir-paulius-web-280

mante-ir-paulius-web-283

mante-ir-paulius-web-284

mante-ir-paulius-web-287

Su spaudos darbais prie šio projekto dirbo „Bruknės dizainas”. Operatyviai ir kūrybiškai.

mante-ir-paulius-web-293

mante-ir-paulius-web-296

mante-ir-paulius-web-298

mante-ir-paulius-web-299

mante-ir-paulius-web-304

mante-ir-paulius-web-308

mante-ir-paulius-web-310

Muzikinę vakaro dalį pradėjo nuotakos tėtis. Ir neįtikėtinai sėkmingai! Po antro jo atliekamo kūrinio tikrai girdėjau šūksnių: pakartot, pakartot. Labai, labai mėgstu, kai giminės, draugai turi kažkokių pomėgių, gabumų, kuriuos galima įtraukti į programą.

mante-ir-paulius-web-320

mante-ir-paulius-web-327

mante-ir-paulius-web-329

mante-ir-paulius-web-338

Jaunikio tėvai irgi neatsiliko. Pasirodo, kažkada jie sėkmingai vystė muzikantų karjerą vestuvių rinkoje. Tačiau, net ir muzikavę šimtuose vestuvių, per vaikų vestuves jaudinosi taip, it ant scenos liptų pirmą kartą. Aš nemeluoju.

mante-ir-paulius-web-372

mante-ir-paulius-web-383

mante-ir-paulius-web-386

mante-ir-paulius-web-407

mante-ir-paulius-web-410

mante-ir-paulius-web-428

mante-ir-paulius-web-429

Įstabus kadras.

mante-ir-paulius-web-430

mante-ir-paulius-web-432

mante-ir-paulius-web-434

mante-ir-paulius-web-435

mante-ir-paulius-web-436

mante-ir-paulius-web-437

Po vakarienės svečius šokdino Augustė su grupe.

mante-ir-paulius-web-438

mante-ir-paulius-web-440

mante-ir-paulius-web-444

mante-ir-paulius-web-457

Taigi, vakarėlis tęsėsi iki paryčių, o vėlyvų pusryčių su šeima susitikau „Panama” restorane. Tada vėl visi paašorojom, pasiglebėsčiavom, pasibučiavom, burbuliukų išgėrėm ir tam kartui išsiskyrėm. Garantuoju, kad tik tam kartui. Visiems sakau, su manim susidėjus, galo draugystės paskui nematyti:) Tokia tad šiandien istorija…

Gražios savaitės, mielieji.

Lapė