Lapės vestuvės logotipas

D&V

Dabar, kai sėdžiu prieš tuščią lapą (metaforiškai), tikrai atsimenu, kad planavom kurti Vasarvidžio nakties sapno atmosferą šioje šventėje. Aišku, išgirdusi šią nuorodą aš šiek tiek kitaip viską įsivaizduoju, bet planavimo procese reikia leisti pirminiams sumanymams šiek tiek transformuotis. Turėkite tai omenyje visi, planuojantys sau vestuves. Galutiniu šių vestuvių kūrimo rezultatu esu visiškai patenkinta, tikiuosi, ir jaunieji:** Turėjom ir stebuklingą mėnesieną, papuoštą lempučių jonvabaliais, ir šokančių fėjų, ir, svarbiausia, įsimylėjėlių… Bet, kaip visada, vaizdai pasako daugiau nei žodžiai, tad gero žiūrėjimo. Ačiū Svetlanai Baturai už nuostabias nuotraukas. Ji man irgi kaip kokia fėja:) Gaila, negaliu pasidalinti laimingais jaunųjų veidais, bet kiekvieno teisė rinktis, kiek apie save nori papasakoti.

SBatura (38)
Puokštę nuotakai surišo „Rožytės” floristai.

SBatura (58)

SBatura (88)
Šaltas, šaltas šampaniuks

SBatura (91)

SBatura (96)

SBatura (101)

SBatura (111)

SBatura (119)

SBatura (125)
Mūsų barmenas Rokas tą vakarą dirbo iš peties, patikėkit:)
SBatura (126)
Iš nuotraukų atrodo, kad Dinos ir Vytauto vestuvių diena buvo saulėta ir šilta. O iš tiesų buvo visko. Net lengvo vasarinio lietučio. Taigi buvau nusprendusi nerizikuoti ir stalus serviravom Europos parko salėje, tačiau Dinos žodis buvo lemiamas: rizikuojam. Ir nors mane vienu metu buvo ištikęs nervinis tikas, kai vėl pradėjo krapnoti, finale viskas baigėsi kuo puikiausiai. Vakars gamtoje buvo nuostabus! Reiškiasi, kas nerizikuoja – tas negeria šampano!
SBatura (130)
Su nuotaka nusprendėm, kad visiškai visą floristinį dekorą užsakinėti pas specialistu yra šiek tiek mums per brangu, tad beveik viską padarėm pačios. Nuotaka priruošė audiniu dekoruotų stiklainių, stiklainėlių, o aš anksti ryte sumerkiau į juos gėles ir sudėliojau žvakes. Norėjom vasariškos gaivos, lengvos netvarkos, polėkio…

SBatura (131)

SBatura (144)
Desertų stalo dekoras man visada virsta savotiška meditacija. Praleidžiu prie jo tikrai nemažai laiko, kol būnu patenkinta tuo, kaip stovi kiekvienas indelis, žvakė, gėlės, keksiukai, uogos ir, aišku, vestuvinis tortas.

SBatura (145)

SBatura (146)

SBatura (149)

SBatura (153)
Argi nenuostabu?

SBatura (156)

SBatura (157)

SBatura (160)

Man atrodo, šiose vestuvėse nebuvo nieko perteklinio. Visko tiek, kiek reikia. Biudžetas išleistas kiek galima optimaliau. Kad būtų gražu, lengva, linksma. Bet vieno svarbiausių geros šventės komponentų neįmanoma nusipirkti už jokius pinigus. Tai žmonės, kurie jus supa. O šaunesnės artimųjų ir draugų kompanijos už šios šventės svečius tikrai dar reikėtų paieškoti.

Su D&V jau spėjom ir Robbie Williams koncerte patrypti, ką kituose renginiuose, tikiuosi, darysim dar ne kartą. Sėkmės jums, brangieji:**

 

Lapė