Lapės vestuvės logotipas

Aistė ir Robertas

Su dideliu džiaugsmu pristatau Jums Lapės naujus namus pasidalindama praėjusių metų rugsėjo 28 d. derliumi, Aistės ir Roberto vestuvėmis. Pora graži ir nuoširdi be galo. Jų priešvestuvine fotosesija kažkada jau dalinausi (http://lapesvestuves.blogspot.com/2012/10/priesvestuvine-aistes-ir-roberto.html ), o šiandien metas patiekti super gardumyną akims ir širdžiai – spalvotas, šiek tiek siurealistines, šiek tiek alisiškas su žiupsneliu cirko vestuves.

Pora norėjo dekoratyvumo, t.y. detalių detalyčių, Aistė man priminė juodaplaukę Alisą, „Akmenių dvare” mes radom šachmatines grindis, o Robertas treniruoja vaikučius sportinės gimnastikos. Tai štai ir susidėliojo mūsų vestuvių temą, vėliau ir spalvos, kurių ieškojom rudens paletėje. Ir kas mums gavosi? Prašau pasidairyti „Saulės pieva fotografija” nuotraukų galerijoje. Šį kartą nuotraukas ir vėl buvo sunku atrinkti, nes jau gražumo Aistė neišpasakyto, todėl prikroviau daug, daug, kad maža nepasirodytų:)

Spaudos darbus Aistės ir Roberto vestuvėms maketavo nepakartojamieji „DU ABU” . Atspaudė „Miranda”.

 Gėlėmis rūpinosi „Rožytė” .

 Už nuotakos stilių (makiažas, šukuosena, suknelė) atsakingas buvo Liutauras Salasevičius „Madam pareis vėliau”.

Liutaurai, aš žinau, ką čia vaizduoji:)

Pagalvėlę žiedams specialiai šioms vestuvėms pasiuvo Lapės koncerno auksinės rankelės. Raktelius nuotaka rado „Ebay” ir parsisiuntė už tikrai padorią kainą.

Kas yra „April look” varlyčių rišimo specialistė?

 Santuoka buvo laiminama Kauno šv, Gertrūdos (Marijonų) bažnyčioje

Rankų darbo torto figūrėles Aistei ir Robertui sukūrė tapytoja-lėlininkė Agnė Mikalauskienė „Jaukus lėlių kambarėlis”

Kiekvienas svečias gavo po jaunųjų keptą raktą nuo mylinčios širdies.

Keičiamės atminimo dovanėlėmis:)