Lapės vestuvės logotipas

Sekmadienio skaitiniai. Šventės, go away!

Pirmą kartą gyvenime esu laiminga, kad jos pagaliau baigėsi. Ne todėl, kad buvo labai blogai, ne. Buvo awesom! Daugybę nuotraukų reikia cenzūruoti, bet „Mingės poilsio” sodybos nenuvertėm, ačiū die, nieko nesudeginom ir net Gabrielė į Vilnių grįžo su minimaliom traumom.

mingė
Va, kokiam grožyje šventėme. Trenktis buvo verta tuos kilometrus, bo aura ten nereali, savininkai belenkokio gerumo, gamta neišpasakyta ir šiaip…
minge4
Pradėjom romantiškais pasisėdėjimais prie židinio:)
minge3
28 apaštalų vakariene prie bendro stalo.
minge2
Dekoravom aną eglių šakom (ačiū už jas, Monika), žvakėm, medvilnės mažutėlaitėm puokštytėm ir užkandžiais:)
minge5
Buvo netgi du briedžiai ir viena lapė:)
minge1
Ir Žiedo brolija su šiek tiek pasikeitusia sudėtimi buvo.
minge7
Kitą dieną sodybos savininkai iškepė mums visą aviniuką ant laužo.
minge6
Žodžiu, Peace and Love buvo visur. Sakyčiau, vakarėlis pavyko.

Bet pavargau. Work hard, play hard, dainuoja toks vyrytis. Aš moku daryti ir tai, ir tai 100%. Taigi po 100% naujametinio išsitaškymo grįžtu į darbą ir pavarysiu dviguba jėga, nes per šventes sugebėjau dar ir susižaloti širdį, o kai ana tyliai kraujuoja, aš nuverčiu kalnus. Savęs klausiu, kodėl, kodėl, perche vėl man? Bet čia net ne mazochizmo forma nusižiūrėti pavojingus sveikatai tipus, bet labiau būdas iš savęs išspausti visą potencialą ir padaryti nepadaromus dalykus. Kita vertus, draugė sako, jei kažkas neišsipildo, tai tik todėl, kad įvyks kažkas daug geresnio ir, dievai mato, aš ja tikiu. Nuo galvojimo apie jį man dingo apetitas, o čia jau negerai. Bet rytoj aš jau vėl šuoliuosiu pakelta galva ir galų gale galima gal Naujus Metus pradėti ir nesiseiliojant. Ar ne? Nors kartą? Silpnoka Lapė, silpnoka… Jei paskaitę bent mintyse pasakysit: Lape, būk vyras, laikykis, aš tikiu man kažkaip tai padės…:)

as2

Atitrūkau nuo vestuvinių reikalų per šitas šventes, bet tik trumpam. Kaip jau sakiau, pavarysiu dabar su nauja jėga. Tai pranešu, kad šeštadienį, 10 d., viešbutyje „Ramada” pasakosiu apie vestuvių planavimo klaidas. Visa renginio programa yra paskelbta portale www.apievestuves.lt Man suteikta garbė seminarą pradėti savo pusvalandiniu pranešimuku. Tą patį darysiu kitą savaitgalį Kaune. Prie progos su visais kauniečiais klientais galėsiu susitikti. Jesus, aš jau jūsų visų pasiilgau. Ir kalbų apie vestuves pasiilgau. Matot, kiek čia to poilsiuko ir tereikėjo. Gerai paūžt, patrypt, nusivaryti ir, prašau, ryt po jogos būsiu naujas žmogus:)

seminaras-2

Va, sudėliojau viską čia ir kažkaip lengviau net kvėpuoti. Reikia eiti dovanas nuo eglutės susirinkti ir namus išsišveisti. Gal tada ir tos mintys tvarkingiau galvoje susidėlios. O kaip jūsų šventės?

xo xo

Lapė