Lapės vestuvės logotipas

Sekmadienio skaitiniai, bet labiau Eglės ir Pauliaus vestuvių anonsas

Skundžiausi vakar Aurelijai, kad jau pritrūkau nuotykių. O nuo grįžimo iš Sicilijos praėjo tik savaitė. Sergu sunkia vartotojiškumo forma. Vienai reikia naujų batų, automobilio, palto, lūpdažio, vyro, sekso…, o man reikia nuotykių. „Tai pasisėdėjimas ant Trijų kryžių kalno, tai čia ne nuotykis?” – klausia manęs Aurelija. Oi, tai buvo kuo tikriausias, romantiškiausias, draugiškiausias saulės palydėjimas mieste. Tokia organiška pažinties tąsa. Bet nuotykių alkis liko.

Penktadienį prisikrovėm didžiulį krovininį autobusiuką daiktų ir išmovėm į Dzūkiją šventę ruošti. Su Egle ir Pauliumi iki TOS dienos bendravo tik Aurelija, bet šiandien atsisveikinom jau mano mėgstamiausiu grupiniu apsikabinimu. Linksmi, geri žmonės. Bus pora kaip tvora ilgai ir laimingai.

Nieko gal čia šiandien dar nepasakočiau, bet gavau anonsiuką iš „Baltų rėmelių”, tai negaliu nepasidalinti;)

IMG_3612
Absoliučiai viskas vyko nuostabioje sodyboje „Nakcižibis”, kurioje mane kiekvieną kartą ištinka magiški vakarai ir rytai. Oi, rytai, rytai… Tokiu rytu vieną dieną aš su kuo nors pasidalinsiu…

IMG_3762

IMG_3917
Love is in the air…

IMG_3931
Va, kokio dailumo mūsų praėjusio šeštadienio nuotaka. Mis, oi, misis šypsena:)

IMG_3969

IMG_3981

IMG_4034

IMG_4049
Nuotakos puokštę pagal mūsų užmanymus sukūrė „Rožytės” floristas Andrius.

IMG_4064

IMG_4257
Ant stalų pažėrėm rudens visomis formomis: vijokliai, spalvoti lapai, riešutai, kankorėžiai, jurginai…

IMG_4373

IMG_4570

Viskas, vaikai, šiandien tik tiek. Miego noriu kaip miegapelė. Sapno lengvumo ir saldumo linkiu. Ir geros ateinančios savaitės. Keep in touch.

Lapė