Lapės vestuvės logotipas

Tragiškai vėluojantys Skaitiniai. Šiek tiek apie Siciliją, šiek tiek apie praėjusios savaitės vestuves.

Atostoga baigėsi. Sukirtom lėktuviuko pietukus, katrie buvo baisūs palyginus su sicilietišku savaitės daviniu, bet, o ką daryt, reikia kažkaip suvalgyti savo išsiskyrimo liūdesį. Jolita žliumbė kaip vaikas lipdama į automobilį, prikrautą lagaminų, Siracusa turguje įsigytų skrybėlių ir sultingų vaisių.

Sicily-LA-photo
Sicilijos nuotraukomis pasidalino nuostabi kompanjonė, fotografė Lina Aidukė. Nieko nėra nuostabiau, kaip keliauti su fotografais:)

Apie vestuves Sicilijoje ir beveik savaitę atostogų parašysiu vėliau, kai gausiu nuotraukų iš Šarūnės ir Linos. Papasakoti turiu belenkiek gerumo. Nuotykių alkis buvo pamalšintas, grožio prisiurbta akimis ir kartu su lengvu bei nebrangiu vynu. Kompanija ir  vėl veik tobula. Mistikos užtektinai. Gal net daugiau nei kada prieš tai. Tik gyvatės nepamatėm su Auruška, nors labai tikėjomės. Tiek to, kalmaras lėkštėje, šimtakojai lovoje, medūzos jūroje, aštunkojis vietinio kibire ir driežiukai ant bažnyčios sienos bus užskaityti vietoj anų šliaužiančių padarų. Be to, paieškosim jų kitą kartą kalnuose, nes kitas kartas tikrai BUS. O čia mažutytis anonsėlis. Trupinukai:)

DSC_6371sm

DSC_6756sm
Kaip visada paturėjom fotosesiją:) Šį kartą tai buvo nuotaikingas skalbėjų performansas. Vietiniai stebėjo mūsų modernaus šokio improvizacijas iš tolo:DDD

DSC_7326sm

good bye
Paskutinė bendra nuotrauka prieš išvykstant su draugais iš Itala kaimelio.
sergio
Mano lenta ir Sergio batukai:)

O tai apie ką jums parašyti, jei išsikalbėti apie stebuklų salą negaliu? Ot, imsim ir pasidalinsim dar vienu anonsėliu iš praėjusios savaitės vestuvių, kurias Auruška vadybino iš to kalnų kalno, kuriame rezidavom visą savaitę. Renata su Akvile gaudė ryšį antenomis Vilniuje ir taip Julija ir Andris buvo sutuokti. Užmeskit akį į „Saulės pievos“ mergaičių nuotraukas ir matysit, kaip maždaug viskas buvo.

0lapei1
Jauniesiems norėjosi jūrinės, vandens tematikos, bet nesinorėjo nuvalkiotos mėlynos spalvos, taigi jie su Aurelitos vadovavimu sukūrė štai kokį pajūrio smėlio švelnumą, laisvę ir šilumą… Saulės pievos mergaičių nuotraukos. Šventė vyko restorane Burė 1. Spaudos reikaliukus derino grafikė Vaida Guobytė.

0lapei2 0lapei3 0lapei4 0lapei5 0lapei6

Savaitės blogybe, kuri finale pavirto gėrybe skelbiu „Bitės“ bajerius su mano neaktyvuota telefono kortele. Tik nusileidus supratau, kad esu visai be ryšio ir su Lietuva susisiekti galiu nebent mintimis. Dvi valandas bandžiau sugalvoti, kaip čia išsisukti, o vėliau pasidaviau lemčiai. Kai kurių dalykų gal ir nereikia stengtis pakeisti. Užtat pagaliau pailsėjau kaip žmogus. Atsikračiau telefoninės priklausomybės ir atgavau ramaus miego dovaną, kas irgi nėra blogai. Jūs man pasakykit, kaip mes anksčiau gyvendavom su laidiniais telefonais? O dar anksčiau tik su laiškais? Tikiuosi, rangovai negalvoja, kad emigravau su visam…

Kas dar? Tiesą pasakius, džiaugiuosi, kad mano galva vėl vietoje, nes išvažiavau visiškame vidiniame chaose. Nebuvo aišku, nei ko noriu, nei kas iš viso su manimi ir aplinkui esančiais žmonėmis darosi. Tikiuosi, šitos savijautos neprarasiu iki kitos kelionės ir viskas stosis į savo vietas taip, kaip turi būti.

Brangiems atvirlaiškiai išsiųsti. Visiems kitiems einu rašyti ilgojo kelioninio rašinėlio, kuriuo, sulaukusi nuotraukų, iš karto pasidalinsiu. Ir dar manęs laukia kova su laiškais, kurių per atostogas susikaupė belenkiek.

A presto.

Volpe/Lapė