Lapės vestuvės logotipas

SHE’S THE WITCH

Seven Devils – Florence the Machine [Music Video]

Kiekviena moteris turi mistinių galių. Tik vienos tai žino, kitos – ne.

„Visai kitoks iš Raganos degančios krūtinės išnyra Šėtonas, ginkluotas ir grėslus. Kad ir kaip jo bijai, turi pripažinti, jog be jo numirtum iš nuobodulio”. (Jules Michelet. Ragana)

„Nuo pat pradžios Ragana neturėjo nei tėvo, nei motinos, nei sūnaus, nei vyro, nei giminių. Ji – pabaisa, nežinia iš kur atsiradęs aerolitas. Kas, o didis Viešpatie, išdrįstų prie jos prisiartinti? Kur ji tūno? Neįmanomose vietoje, brūzgynuose, dykrose, kur spygliuoti krūmokšniai pramaišiui su dagiais pastoja žmogui kelią. O naktį – po kokiu išvirtusiu kelmu. Jeigu ir surandi ją ten, žmonių baimė ją izoliuoja: tarytum ugnies ratas ją supa. Bet kas tuo patikės? Ji – vis dar moteris. Net ir toks siaubingas gyvenimas veikia jos moterišką energiją, jos moterišką įtampos lauką.” (Jules Michelet.Ragana)

„Prasidėjo žiema. Jos alsavimas, nurenginėjęs medžius, supūtė krūvon nukritusius lapus ir šakeles. Visa šitai ji rado greta liūdnos priebėgos. Miškeliu ir ketvirčio ljė dykra nusileisdavai prie kelių kaimelių, susibūrusių prie vandens versmės. „Štai tavo karalystė, – tarė jai vidinis balsas. – Šiandien elgeta, o rytoj valdysi šalį.”” (Jules Michelet.Ragana)

Šios foto autorius – Liutauras Salasevičius.

SHE’S THE WITCH.

THE END.

Jei viršuje prieš skaitydami nepaspaudėt play mygtuko, peržiūrėkite įrašą jį paspaudę.

Fotosesijos stilistas – Liutauras Salasevičius „Madam pareis vėliau”

Fotografavo Lina Aidukė (logo nepažymėtos nuotraukos) ir Ramūnas Tanguris

Fotografuota Sicilijos kalnuose

Muzikinis fonas – „Florence and the machine” daina – „Seven Devils”