Lapės vestuvės logotipas

Sekmadienio skaitiniai. Apie laiką

Šį penktadienį visą dieną sėdėjau prekybos centre „Europa“. Dabojau gyvos muzikos pasirodymus kol vilniečiai siaubė centriuką, pasinaudoję „Magic Friday“ pasiūlymais. Labai džiaugiausi sulaukusi tinklaraščio skaitytojo laiško, katras gyrė mano orginalų balsą ir turėdama daug laisvo laiko prie „Park“ kavinės staliuko ruošiau Sekmadienio skaitinius. O dabar lengva ranka viską ištryniau. Banalu, banalu, banalu. Nors ir tikra. Kaip apsaugoti savo dienas ir mintis nuo banalumo? Ir vestuves?

Foto autorius: nepakartojamasis Jonas Peterson

Pamiršau pasakyti, kad ir pati šį bei tą „Europoje“ įgijau. Kadangi vakare turėjo įvykti vestuvininkų klano susitikimas – sezono atidarymas, o pati visiems buvau uždavusi temą – http://www.youtube.com/watch?v=149jGeIlx3I, tai negalėjau ateiti su darbiniu sijonėliu. Aš medžioju greitai. XL dydžio vyriški berankoviai marškinėliai („Seppälä“) už 17 Lt. Ar gali būti šauniau? Kietai ir neskausmingai.

Su pagalbininke Sandrita

Nu tai ir atidarėm:) Linksmai. Su naktiniais flashmob‘ais tik nulytose Vilniaus gatvėse (pašokti lyjant gatvėje nepasirašė niekas), parytinėmis bulvytėmis McDonalds ir, aišku, žaibiškomis fotosesijomis:) Džiaugiuosi, kad kitą rytą dirbti man nereikėjo. Ir visiems, kurie atkako, nepatingėjo, labai dėkoju. Matomės taip rimčiau jau tik tuos du kartus per metelius, bet galingai.

Va taip linksmai keliavom valgyti bulvyčių

Kas nebuvot – būtinai užsukit į Nacionalinę Dailės Galeriją pažiūrėti Marijos Teresės Rožanskaitės „Rentgenogramas“. Vėl šiek tiek sovieticus kvapo, bet šauni paroda. Reintegruota į mano atmintį dalis prarasto laiko. To, kurio neprisimenu ir kuris po truputį sugrįžta detalėmis.

Neturėk laiko blogoms emocijoms“ – kažkur perskaičiau šią savaitę. Pridursiu – neturėk laiko netinkamiems žmonėms. Mano draugę ištiko bėda – nelaiminga meilė. Ir aš jai padėsiu kuo galėsiu. Ji dar jauna ir nežino, kad ir iš meilės be atsako galima išspausti visai neblogų dalykų. Kad ir viešų meilės laiškų. Kai prisipažįsti viešai – mažiau spaudžia krūtinę:)

Geros Jums visiems ateinančios savaitės. Eikit sau, taigi jau dabar tikrai PAVASARIS! O mano naujam balkone Druskio g. šiandien atsirado lauko baldai. Džiugesys yra turėti valią kurti savo gyvenimą iš tų pačių detalių…

Lapė

P.S. Neturėjau kaip įguldyti į tekstą, bet savaitės gėrybe skelbiu jauną dainuojančią mergaitę Guodą Gailiūtę, kuri šiuo metu su Vilniaus choru dalyvauja tame šou, bet aš ją kaip dainininkę radau facebook’o/youtube platybėse, nepatikėsit, bet irgi per visokius svetimus meilės reikalus:) Kaip sakiau Delfi žurnalistei: gyva muzika vestuvėse visada yra gerai. Tai kas norit bent šiek tiek gyvo balso savo šventėje išgirsti – rašykit, duosiu kontaktus. Bo, patikėkit, Lapė turi tokiems reikalams uoslę – kitais metais jos programa nekainuos tiek, kiek kainuoja dabar. Kainuos du, ne, tris, keturis kartus daugiau.