Lapės vestuvės logotipas

Vyrukų pirmadienis. Ką reiškia turėti brolį.

Aš turiu du brolius. Abu jaunesni. Vienas tik meteliais, kitas – mažumėlę daugiau. Negali sakyti, kad esam svetimi, bet ir į kumštį tikrai nesulipę. Ir to man šiek tiek gal ir gaila. Ypač po vakar.
Vakar du broliai vežė mane į susitikimą nežiniakuriamLietuvoskampelyjegalkažkurtarpPrienųirBirštono:) Susitikimas kaip susitikimas. Sudėliojom taškus ant i, paskutinis birželio savaitgalis kaip ir suplanuotas. Kol mes su nuotaka kūrėm vestuvių meniu, broleliai gulėjo sau aukštoje žolėje ant Nemuno kranto, ten, kur jau ir telefono ryšio nėra. 
Tada mielai maloniai, paprastai pavalgėm Prienų picerijoje ir keliaujam atgal. Absoliučiai jokio skubėjimo septintą savaitės dieną. Saulutė pro debesėlį šviečia sau, muzikėlė automobilyje groja. Ežeriuką buvom suplanavę iš anksto, tad paskambinu į Šamo valdas (www.samovaldos.lt) ir gaunam leidimą privažiuoti išsimaudyti. Geresnio ežeriuko apylinkėse nerasi. Nuošalus paplūdymys sutvarkytas, yra vietos tinklinį pažaisti ir vaikams šiaip yra ką veikti… Nenumatytai strigom ten bent keliom valandom.
Foto: mano mylimas Jonas Peterson
Dabar net nepasakyčiau kiek iš tikrųjų laiko ten praleidom, bet jau pradėjo darytis vėsoka, o ir prietema kokia tais užslinko. Ir absoliučiai tas laikas nėra svarbu. Jokio vėjuko, vanduo kaip stiklas, o dar ir šiltas, išsimaudę pragulėjom ant lieptelio kalbėdami apie bileką ir snausdami šimtą metų, paukštukai visais balseliais cypauja ir tos valandos man buvo kaip geriausios atostogos. Patikėkit.
O dar broliai mane mokė žaisti tinklinį. T.y. pagaliau išmokti paduoti kamuolį normaliai, nes po šeštadienio dešinė rankelė įgavo mėlynai rudą atspalvį. Va, tokiais momentais supranti, kaip gerai turėti brolį, kuris paerzina, šiek tiek pasityčioja (kaulas ir broileris čia jau beveik mažybiniai, maloniniai vardai po savaitgalio:)), bet iš esmės nori tau tik gero, nu, bent jau tikrai nieko blogo:) Ir paduoti kamuolį normaliai beveik išmokau.
Žinot, kas šitas apetitiškas mažutis? 
Taip, taip, paplūdymio tinklinuko žaidėjas – Alison Cerutti
Ieškau brolio, kuris dar plaukti banglente išmokytų:) Foto: Jonas Peterson
Žodžiu, gavau šituos brolius kaip bonusą prie savo neišsipildančių santykių ir, fuck, pasirodo, tas neišsipildymas, matot, irgi turi kažką gero:) Nežinau, ar šitas mano neišsenkantis optimizmas nėra kokios nors protinės ligos požymis:), bet ką dabar… 
Taigi jaučiausi vakar panašiai kaip tame filme „Paplūdymys” ir, patikėkit, mano vakar dienos broleliai nenusileidžia Leonardo DiCaprio anei per trupinėlį. Net pati sau vakar dienos pavydžiu.
Gerų darbų, mergaitės;)
Lapė