Lapės vestuvės logotipas

Sekmadienio skaitiniai. Pirmosios sezono vestuvės ir mažas depresiukas

Sveiki, brangieji,
Nuvargimo esu reto. Tokio stipraus, kad daugiau nieko nesinori tik dėmesiuko ir šilumos. Nu gerai, dar prisiglaudimo ir tvirtos rankos apkabinimo. Baltos patalynės, tebūnie, televizoriaus su bet kokia programa. Anei pokalbiukų man reikia, tik tylaus supratimo ir pritarimo, kad viskas, ką darau nėra beprasmiška. 
Čia, jaučiu, pasireiškia natūrali povestuvinė depresija. Ypač, jei šventė pavyksta. Ašarojau šiandien pusę dienos. Graudulys nepaaiškinamas. 
Tikiu, rytoj, išsimiegojus, varikliukas vėl veiks sklandžiai.
Savaitė buvo sklidina pasiruošimo darbų, nes tas sezonas jau rieda kaip reikiant. 
Pirmoji šios savaitės gėrybė – šeštadienio oras, kuris buvo tobulas pirmoms sezono vestuvėms. Turint omenyje, kad lijo dieną prieš ir po. Vidurnaktį prie jūros nesišiaušė net menkiausias vėjelis, tad dangaus žibintai kilo be jokio vargo ir niekur nesinorėjo eiti, o dienos metu, kol laukiau svečių prie bažnyčios, sėdėjau ant baltos lauko kėdutės šalia tobulos lietuviškai provansiškos Vieviržėnų varpinės ir galvojau, kad gyvenimas yra gražus, nors tu ką… Tai tokio pagalvojimo per šitą išvyką į pajūrį buvo daug. Tiesą pasakius, net naktinės maudynės jūroje yra iš tos pačios serijosJŠalta buvo, bet labai trumpai. Esu sveika ir gyva, net nesloguoju
Bet tų savaitės gėrybėlių buvo ir daugiau. Nuotakos įvaizdis – tobulas. Nuo suknelės iki batukų. 
Viešbučio „Medūza“ (http://www.pkmeduza.lt/index.php?Page=121&lang=lt) personalas darbštus ir geranoriškas. Tikiu, kad užknisau juos juodai. Nors ir paprašė papildomų litukų už mano taurių išplovimą ir šampaniuko paserviravimą prie jūros, bet šiaip tikrai reiškiu respektuką – dirbo žmonės labai gerai ir bendravo maloniai. Viliuosi, dar kada ten padirbėsiu. Nors restorano salytė mažoka, mažoka, idealiausiai ten talpintųsi 30 žmonių, jei planuojat pasišokti.
Prie gėrybių būtinai turiu priskirti ir savo šių vestuvių berniukų komandą – Paulių ir Laimantą. Dirbo vyryčiai savęs negailėdami, klausė tetos Lapės, atliko savo darbelius puikiai. O darbelių buvo kaip reikiant. Viešbučio darbuotojai sakė, kad daug yra matę dekoro, bet tiek – dar niekadaJKo vertos vien 1000 origami gervių, kurios turėjo rasti savo vietą erdvėje. Taigi bučkiai Jums berniukai:** į abu žandelius.
Žinau, kad visi labiausiai laukia blogybių. Nu, bet nieko blogesnio, nei praeitos savaitės miniukų reikaliukai lyg ir neįvyko. Ir išsisprendė viskas daug linksmiau, nei galima buvo tikėtis. Prie „Do You” Kęstučio mėlynojo mini prisijungė baltoji Liutauro Salasevičiaus mini madam ir dar vienas nuomuotos automobiliukas, tad dėmesio ir praeivių šypsenų sulaukėm daug. O daiktų nusivežėm su mažučiais – kaip su didžiausia mašina. Net 6 kg tortas iki Palangos nukeliavo puikios prekinės išvaizdos ir Loretos iš „Fotopastelės“ nenusakomai dailiai papuoštas gyvomis gėlėmis buvo išdalintas savo laiku.
Žodžiu, laukiu šių vestuvių nuotraukų nežinia kaip. Įtariu, dar šiąnak jas sapnuosiu. Ir dar laukiu tos tvirtos rankos. Tikiuosi, ne amžinai… J

Labanakt. Lapė