Lapės vestuvės logotipas

Sekmadienio skaitiniai.

Kai važiuoju troleibusu ar laukiu kokioje nors eilėje prie kabineto durų aš dažniausiai svarstau, ką reikės parašyti Jums sekmadienį. Ir tokių įdomių dalykų prigalvoju, bet neužsirašau ir atėjus laikui viską išrašyti galva būna tuščia kaip kibiras. Atsimenu kibirą, kuris visada stovėdavo močiutės name prie krosnies, kurioje būdavo kepamas kugelis. Bet skaniausią kugelį ever kepa mano tėtis. Ir daro tai per kiekvienas Kalėdas. Ragavom jo ir per praėjusias… Kai spalio mėnesį tėtis gulėjo ligoninėje ir negalėjo ne tik, kad ką nors gaminti, bet ir kvėpuoti be aparatų pagalbos, aš jam sakiau, kad turi išsikapstyti, nes kas gi kitas per Kalėdas iškeps tokį kugelį. Prisiminiau visa tai, nes netyčia užtikau to meto savo blog’o įrašą. Paskaičiau ir paskambinau, kad šiais metais atvažiuosiu ir per Velykas.

velykos

O Velykų antrą dieną, jau prasitariau anksčiau, lekiu į Kauną, kur dalyvausiu „Vestuvių asai” organizuojamame renginyje „10 paslapčių Jūsų vestuvėms”.

vestuves_photoad1

10 paslapciu jusu vestuvems programa

Planuoju pasilikti Kaune visą dieną, tai kas norit pasimatyti, kavos atsigerti, į restoraniuką kokį užsukti, vestuvių reikaliukus aptarti – parašykit.

Susivokiau, kad labai jau primirštos yra savaitės gėrybių ir blogybių rubrikos.

Taigi per praėjusią savaitę nutiko daug gerų dalykų: mylimi fotografai parsivežė daug apdovanojimų, labai dėl visų džiaugiuosi, gi žinot; Oficialiai patapom SCHALINS žiedų platintojais, ar kaip čia vadinasi… Dar šiek tiek kokybės. Apie tai parašysiu plačiau ir gana greitai; Ir vis dar neatsidžiaugiu mūsų vestuvinėmis prekėmis iš Lapės krautuvėlės, kurios pamažu keliauja iš sandėlio… Žodžiu.

basel

Savaitės, gal net metų blogybių blogybe skelbiu kai kurių rangovų trumparegiškumą. Aš oficialiai deklaruoju, kad manęs nedomina komisiniai dalykai, nes per prievartą klientui nesiūlysiu net pačios šauniausios vietos, paslaugos ir pan., bet noriu savo klientams geriausios įmanomos kainos, tik tiek. Ir, jei kažkam iš gatvės, kas kreipėsi pirmą kartą gyvenime, siūloma kaina yra žemesnė, nei ją turiu aš – pasiuntu. WTF?! Tai tik tiek to blogumo… Aišku, čia nekalbu apibendrintai, tikrai yra vietų ir žmonių, su kuriais malonu ne tik dirbti, bet ir šiaip susitikti.

Rottenecards_17159480_n6zp32fp5v

Trečiadienį skelbsiu Liutauro konkurso nugalėtojas. Primenu, kad laimėtojos bus dvi: vieną išrenkat jūs savo like’ais, kitą – mes su Liutauru. O bože, kolekcijos pristatymas jau penktadienį!!! Einus rašyti laiškų visažistams ir kirpėjams. O dar į Naujosios Vilnios bažnyčias ekskursija laukia… Varbų sekmadienis kaip tik tas laikas tokiam darbui:)

Gražaus sekmadienio.

Lapė