Lapės vestuvės logotipas

Vieno kilometro ilgio sekmadienio skaitiniai

Pasidarykit arbatos ar bent jau vyno taurę įsipilkit, nes šiandien noriu daug papasakoti.
Dramos nesibaigė ir neaišku, kada baigsis, bet, kaip šiandien mano facebook sienoje parašė viena puiki draugė: Drama is very important in life: You have to come on with a bang. You never want to go out with a whimper. Everything can have drama if it’s done right. Even a pancake. Ką ir bepridursi, kaip Lapė be veiksmo, svaigulio, pipirų ir miglos, per kurią visi daiktai ir veikėjai atrodo geresni ir gražesni nei yra iš tiesų.

Foto: www.saules-pieva.lt

O dabar prie tradicinių dalykėlių… Savaitės įvykis ir gėrybė – Liutauro Salasevičiaus vestuvinių  
suknelių kolekcijos pristatymas. 

Foto: Fotodart fotografai

Ir kalbėti apie jį noriu ne tik todėl, kad Liūtas yra mano geras draugas ar kad pati pridėjau prie to renginio net ne vieną letenėlę, o visas ir dar uodegą, bet, kad mados renginių Lietuvoje ne pyragėliai, o tų retų reiškinių vertintojų dar mažiau. Nekalbu apie interneto komentatorius, kurie patys neturėdami bent ribotos kompetencijos sugeba išsidergti, kad paskaičius norisi net man eiti išsiplauti burnytę. 
Labiausiai norėčiau pakalbėti, kaip viskas buvo padaryta ir padėkoti ne tik savo, bet ir Liutauro vardu merginoms, kurios sutiko būti modeliais ir paaukojo beveik visą savo dieną, jau nekalbu apie laiką sugaištą primatavimams; 

Foto: Victor Morozov

dideeelis ačiū siuvėjėlėms, kantrybė jų neišmatuojama; www.saules-pieva.lt merginoms Astai ir Dainai, kad viską įamžino prieš ir po:), visiems kitiems fotografams, kurie draugavo su mumis tą dieną ir padarė daugybę neišpasakyto grožio nuotraukų, kurios okupavo ne tik visas viešas erdves, bet ir asmeninius profilius; New York Club už leidimą daryti ką norim, apšvietėjas to klubo nerealus dėdulėJ; savo draugei Mildai, kuri atbėgo man pagelbėti sutikinėti svetelius, naujai draugei Aistei iš Užupio gėlių krautuvėlės už ekstra pagalabėles ir, aišku, AdVerum merginoms, kurios atliko tikrai sunkų, juodą darbelį; 

Foto: Vincas Alesius

brangiam Dangiui, už asistavimą visoms nuotakoms ir to darymą puikiai; Kirpėjų ir grožio specialistų asociacijai ir mergaitėms – visažistėms – ko tik jos neprisiklausė, nepamatė per visą dieną, o už mano sutvarkytas garbanas dar didesnė padėkaJ. O tau, Liutaurai, žinau, kad skaitai mano sekmadienio skaitinius, ačiū, kad pasitikėjai. Bučkis.

Foto: Victor Morozov

O dabar apie kolekciją. Suknelės, tarsi perkeltos iš senų nespalvotų nuotraukų. 

Foto: Fotodart fotografai

Foto: www.saules-pieva.lt

Foto: www.saules-pieva.lt

Trapus nėrinys, karoliukai ir išryškintos nugaros bei klubai. Persikas, auksas, blyški alyva, dūminė balta, kreminė – kolekcijos spalvos. Visos suknelės bematant gali virsti trumpomis, jei tik nuotaka to pageidautų. Aš alpstu dėl tų stručio plunksnų modelių plaukuose, nežinau ką atiduočiau, jei bent viena nuotaka prigriebtų tokią vestuvėms, nors fotosesijai. Bet ką aš čia kalbu, pasižiūrėkit filmuką, kuriame viską ir pamatysit.

Dar vienas šios savaitė gėriukas – KITCHEN. Atsidūriau ten per vienos puikios damutės gimtadienio pusryčius. Ir buvo šaunu. Interjeras toks skandinaviškai demokratiškas. Stalą išsirinkti galima pagal norus ir nuotaikas nuo apvalaus iki aukšto su baro kėdėmis. Sumuštinukai su karamelizuotais svogūnais – super duper. Kaip ir visi kitiJ Kava skani skani. Šampanas šaltasJ


Ai, merginos, šiandien MANGO pričiupau net porą poriukių lakuotų aukštakulnių. IšpardavimasJ Tie kūno spalvos vestuvėms – tobuli. Dar auksiniai vieni neblogi yra. Nepraleiskit progos. Aš Jums sakau. Įkelsiu ryt foto, šiandien, pasirodo, fotoaparato namuose neturiu:)
Savaitės blogybė… nu tokios žlugdančios gal ir vėl nebuvo. Blogai, kad tas oras vis dar ledinis, kinkas gali nušalti, jei bent 100 m bandai kur nueiti su trumpu sijoniuku. Bet buvo laikai, kai štai paryčiais senius besmegenius su Algirdu Baku lipdėm.

Foto: Algirdas Bakas www.bakapictures.com
Bakuganai, miss you much. Tikiuosi, kad tau Kinijoje daug šilčiau. Ir dar, čia jau visiems, linkiu, kad kiek įmanoma mažiau besmegenių pasitaikytų gyvenime. Kad ir labai gražūs, bet besmegeniai ir tėra besmegeniai.
Tai tiek šiandienai. Ne per daug?
Vis dar susvaigusi Lapė


P.S. Savaitgalis nusimato intensyvus: Vestuvių paroda „Lietuvos” viešbutyje, Jazzu ir Leon Somov koncertas „Tamstoje”, Vienos pobūvis. Gal kur susitiksim?