Lapės vestuvės logotipas

Dramatiški sekmadienio skaitiniai

Vienareikšmiškai – Lapė praėjusią savaitę buvo dramos karalienė.
Foto radau Offbeat Bride puslapiukyje
Kai padorioji visuomenės dalis blaiviai apsvarsto savo veiksmus ir sprendimus, Lapūzė gi daro, kas jai šauna galvon, emocijų laipsnis pats aukščiausias, o protelis tuo metu, matyt, ilsisi. Ačiū dievui, kad taip tik fazėmis, nes pasaulis tikrai sugriūtų kitu atveju. Bet geriau jausti per stipriai, nei visai nieko nejausti, ane? Jau kartojuosi:)
Savaitės gėrybėlė – http://us.christianlouboutin.com/shoes-1/pigalle-120mm-25269.html. Žinau, kad ir šiaip į visus žiūriu gana iš aukšto nuo savo 1,80 m, bet negaliu atsispirti šitiems gražuoliams, kad ir bais brangu… Kojų ilgis bus kilometras:D
Visa mėnesio blogybė – nenormaliai atšalęs oras. 
Kaip Lapei bėgioti, pavyzdžiui? Kurią tais dieną, po įveiktų 2 km apšerkšnijo blakstienos.
Tragedija, ne kitaip. Gerai, kad dar turiu spintoje dirbtinio kailio daiktą, tai įlindus į aną galima gyventi. Ačiū anytėlei, aišku. Jei ne jos rūpestis, kad nevaikščiočiau pusnuogė, matyt, dabar vaduočiausi nuo bronchito, jei ne baisiau.
Trečiadienį didi diena man, bet labiau Liutaurui Salasevičiui. Ruošiamės pristatymui ir dienomis, ir naktimis. Tikimės, kad viskas pavyks kaip reikiant.
Foto: www.saules-pieva.lt
O dar šiandien paturėjau džiaugsmo sudalyvauti smagioje fotosesijoje. „Ramada“ viešbučio kambarėlis – bože, bože – prabanga. „Saulės-pieva“ merginos – jaukios kaip namai, o Liutauro rūbeliai ir stiliukas – super kaip visada. Negėda ir pasirodyti. Spėkit, kokioj kambario vietoje čia fotografuota:)
Pamišusi Lapė