Lapės vestuvės logotipas

Vitalija ir Jonas

Meilė yra kaip jūra. Prisitaikanti prie kranto, koks jis bebūtų. Pasitaiko, galingai pabanguoja. Kaip kitaip… Turtinga ir neišmatuojamo gylio. Ji tikrai niekada nesibaigia.

Su Vitalija ir Jonu jų vestuves ruošėmės atšokti gegužės mėnesį. Tokia yra daugelio porų, kurios planavo vestuves praėjusių metų pavasarį, šventės istorijos pradžia, nes visi atsidūrėme tame pačiame laive pavadinimu COVID19. Nieko tokio, be didelio streso viską perkėlėm į rugsėjo pradžią ir, turiu pasakyti, mums net su orais labiau pasisekė.

Man patinka Palangoje, nuošaliai nuo viso kurorto šurmulio, veik ant jūros kranto esantis viešbutis „Auska”. Toks lietuviškas vinatge. Istorijos neištrinsi. Pastato sienos galėtų daug papasakoti tiek iš tarybinių, tiek jau ir iš šių laikų. O kiekvieną kartą su kokia nors pora sugalvoję daryti šventę būtent ten, sukuriam dar naujų pasakojimų. 

Vitalija viso planavimo metu svajojo apie tai, kaip svečiai basi lakstys po paplūdymį ir į viešbutį grįšim tik vakarienės. Pinterest albume atsirado daug palmių, kokteiliai kokso riešutuose, alaus buteliukai ledukuose… Bet su orais Lietuvoje, žinot, kaip būna… Rudens pradžia jau ne vidurvasaris. Nepaisant to, nei smėliuko, nei karščio šventėje netrūko. Egzotiškų atostogų nuotaiką Flower Couture by MP mums sukūrė šalia garsiojio „Auskos” Lietuvos formos baseino. Ir, turiu pasakyti, padirbėjo iš peties. Jis kiekvieną kartą nustebina savo fantazijomis ir jų įgyvendinimu. Dažnai stresuoju, ar spės laiku, bet nerviukai visada atsiperka su kaupu. Svečiai vakarieniavo tarsi atogražų džiunglėse, magiškoje oazėje lietuviško paplūdymio smėlynuose. Be jokių abejonių, vakarėliui įsisiūbavus keletas svečių atsidūrė baseine. O kodėl gi ne? Vieno tik gaila – laikas prabėgo taip greitai, kad norėtųsi viską dar pakartoti. Bet bus dar progų, Vitalija, Jonai, argi ne?

Šiaip ar taip, gal mažiau čia rašinėlių, pažiūrėkit Aisčio Roko nuotraukų. Vaizdai kartais kalba geriau nei žodžiai.

Jaunieji į viešbutį atvyko dar iš vakaro. Įsikūrė, palydėjo saulę prieš miegą, ryte papusryčiavo ir prasidėjo pasiruošimas. Gražumo Vitalija!!! Negalėjau atsižiūrėti.

Santuokai pora pasirinko Palangos Švenčiausios Mergelės Marijos Ėmimo į dangų bažnyčią. 

Karolis, kad skaitys ištraukas iš Švento rašto, sužinojo visai prieš ceremoniją, bet ir be pasiruošimo jam puikiai gavosi. Reikia vestuvėse ir ekspromtų. Būna, atsitinka…

Pažiūrėkit, kaip gražiai jie žiūri vienas į kitą. Ir kaip gražiai į juos žiūri susirinkę svečiai 🙂

Ceremonija baigėsi. Tegyvuoja Jaunavedžiai!!! Visiems šampano!

O tada išleidžiam porą fotografuotis. Aš iškeliauju sutikinėti svečių į vilą, ne kiekvieną kambarį ten paprasta surasti.

Kol jaunieji fotografuojasi, mes baigiam pasiruošimą, ragaujam kokteilius ir džiaugiamės Lietuvos pajūriu.

Neilgai trukus Vitalija ir Jonas grįžta. Juos sutinka tėveliai ir, aišku, visi svečiai.

Čia vyksta pasitarimas su vakaro vedėju Rolandu. Kol mes dar kartelį apkalbam visą programą, nuotaka persirengia vakarėliui ir kartu su jaunikiu bei fotografu iškeliauja į paplūdymį. Turėti laiko tik sau per vestuves yra didis gerumas, patikėkit mano žodžiu.

Šita fotosesija man atima žadą kiekvieną kartą, kai žiūriu. Bet metas grįžti pas svečius.

Gerai, gerai, dar kadras su personalu, aišku 🙂 Ir jau tada tikrai pas svečius.

Gyva muzika visada suteikia šventei pridėtinės vertės. Vitalijos ir Jono svečiai šoko ir dainavo kartu su „Saulės kliošo” kolektyvu. 

O daugiau negaliu rodyt, Cenzūra. Bet ir šiaip matot, kad vakarėlio būta neeilinio. Jei gerai pamenu, jaunieji su kai kuriais svečiais namo, atgal į Vilnių negrįžo kitą dieną, gal, žinokit, nebent dar kitą, bet ir tai abejoju… 🙂

Žodžiu, fiesta buvo rimta. Prisiminimų sukaupta. Laukiu vasaros.

O čia kas iš kur sąrašiukas:

Fotografas – Aistis Rokas

Dekoro idėjo ir įgyvendinimas – Flower Couture by MP

Vestuvių spauda – Bruknės vestuvės

Nuotakos suknelė – pirmoji – DDress, antroji – pasiūta siuvėjos pagal individualų užsakymą

Jaunikio kostiumas – Suit supply

Garsas, šviesa ir lemputės – Grock – techninis renginių aptarnavimas

Vedėjas – Rolandas Mackevičius

Gyva muzika – Saulės kliošas

Maitinimas, orginalieji įrankiai ir gražiosios polėkštės – Roko virtuvė

Kėdės – Rustic Wedding

Baras – Bar masters

Tortas – Vanilės namai

 

Lapė