Lapės vestuvės logotipas

V&P. Karalienė

Kai kurios moterys gimsta karalienėmis. Ir visą laiką tai pačios supranta. Jos myli save ir gyvenimą, visada žino, ko nori, yra reiklios aplinkiniams ir sau, turi skonį, yra intelektualios ir puikiai orientuojasi realybėje, investuoja į save ir atskiria pelus nuo grūdų užsimerkusios. Dažnai jų šiek tiek prisibijoma, bet praėjus jų kokybės patikrą gali užsitikrinti turtinantį bendravimą ateičiai. Net jei susitiksi tik kavos puodeliui tarp visų darbų ir projektų. Ir joms niekada nereikia kažkuo apsimesti.

Tokia buvo mūsų sezono pabaigos nuotaka. Tokios buvo mūsų sezono pabaigos vestuvės. Dažniausiai, kad šventė būtų karališka, jos nereikia prifarširuoti nesuskaičiuojamu kiekiu pramogų, neturi viskas tviskėti auksais ir žemčiūgais, bet kildamas laiptais į šventės vietą, žinosi, kad dalyvauji stebuklingoje pasakoje. Tokiais atvejais jauti, kad ryte burtai ir istorija tęsis ir niekas nebuvo išgalvota. Atverčiu jums dar vieną pasakojimą, daugiau nei aš čia parašiau, pamatysit Lino Dambrausko nuotraukose. Ir štai taip, o ne kitaip atrodo vestuvės, vertos Vogue puslapių.

vilte

LD-022 copy

Jau nuo cerkvės laiptų kartu su Mantu Petruškevičium kūrėm itališkos vilos estetiką. It prieš valandą skintų gėlių glėbiai, daug žamulos, raudonos rožės.

LD-029 copy

LD-037

LD-038

Esu jau anksčiau tuokusi žmones cerkvėse, bet šį kartą viskas buvo taip išskirtainai mistiška ir dvasinga. Dar ta rudens prietema kieme, daugybė žvakių…

LV

LD-061

LD-053

LD-067

LD-080

Tikros emocijos.

LD-089

Paslaptį jau šalia cerkvės kurti padėjo Arvydo Buinausko ir magija.

LD-095

LD-101

LV-P2

LD-124

LD-128

Happy wife – happy life.

LD-134

LD-139

LD-140

LD-156

Spėkit, kas atliko itališkų alyvmedžių vaidmenį šventės dekore? Nepatikėsit – lietuviški šaltalankiai. Genialu!

LD-179

LD-176

Pure happiness.

LD-196

Vakarėlis buvo šaunus. Įpusėjus Lemon Joy koncertui atsirado grėsmė su visomis grindimis, Manto Petruškevičiaus dekoracijomis, baru ir šokėjais atsidurti pirmame aukšte – dvaro grindys tokių laukinių šokių nebuvo išgyvenusios. Bet galiausiai viskas baigėsi gerai ir vestuves visi atsimenam su gera emocija.

Tokia tada pasaka šiandienai. Jau greitai prasidės 2017 metų istorijos ir, patikėkit, tiek daug įdomybių laukia… Gražios dienos jums linkiu.

Lapė

P.S. V&P, ačiū už galimybę pasidalinti nuotraukomis :*