Lapės vestuvės logotipas

Agnė ir Rune

„Viskas  buvo idealu, gražu, suderinta ir praėjo kaip sapnas, iš kurio nesinori pabusti. Kai pagalvoji, šiek tiek gaila, kad tai nutinka tik kartą gyvenime:) Vestuvės buvo kaip pasaka… Prisimenu, sekmadienį vakare net buvo šiek tiek liūdna, kad jau viskas, kad bevek vienerių metų planai, rūpesčiai taip greitai pasibaigė. Tačiau labai gera, kad liko daugybė nepamirštamų atsiminimų, nuotraukų ir filmas“ – apie savo vestuvių šventę kalba nuotaka Agnė.

Su jaunikiu norvegu Rune jie susipažino Belgijoje, Leuven‘e, kur mergina dirbo ir gyveno, o būsimas jos vyras atvažiavo aplankyti draugo, tapusio ir jų santuokos liudininku. Lemtingas pirmojo susitikimo momentas įvyko „Cadillac“ naktiniame klube. Vėliau viskas vystėsi kaip kino filme: „Su Rune susitikinėjome beveik metus, aš gyvenau Belgijoje, jis Norvegijoje. Skraidėme vienas pas kita kas 2-3 savaites. Paskirdavome pasimatymus Londone, Amsterdame. Baiginėjosi mano darbo sutartis, tad Rune pakvietė gyventi pas save, ką ir padariau, nes supratau, kad santykiai per atstuma – ne santykiai, o vienas be kito gyventi nebegalėjome. Taip atsirado Norvegija – tretieji mano namai, manau, kad tikrai jau paskutiniai“ – pasakoja Agnė.

Pagrindinis tikslas buvo šventėje sujungti dvi kultūras bei papasakoti šios poros istoriją ir padaryti tai estetiškai, žaismingai. Su manimi susisiekę Agnė ir Rune jau buvo apsisprenę dėl pobūvio vietos – nuostabios sodybos Dzūkijoje (iš kur ir kilusi Agnė) – „Nakcižibis“; nuotaka jau buvo užsisakiusi suknelę – pasakiško lengvumo tiulio ir perliukų kūrinį, kuri man priminė kažką fėjiško, lengvo, plazdenančio, tad taip visai natūraliai Agnės ir Rune šventę nutūpė daugybė mėlynų, žydrų, baltų drugelių… Mėlyna – mėgstamiausia nuotakos spalva. Sugalvojom daug mielų, šiltų detalių, kurios padėjo sukurti tikrą šeimos šventę. Pora iš bažnyčios išvažiavo baltu senovišku Cadillac. Simboliška, būtent taip pavadintam klube jie susipažino. Visur buvo daug gėlių, besišypsančių žmonių ir meilės.

Šventės kulminacija tapo Agnės ir Rune kalbos vienas kitam, kurios sujaudino visus iki ašarų, tad svečiams paruoštos vardinės siuvinėtos nosinaitės buvo panaudotos pagal paskirtį. Ištarti žodžiai leido visiems sužinoti, kaip užsimezgė ir vystėsi šių jaunų žmonių santykiai, kodėl jie vienas kitam yra tokie svarbūs ir kaip stipriai jie brangina vienas kitą.

„Nenorėčiau nieko keisti, jeigu galėčiau viską pakartoti. Šventė buvo tiesiog ideali, fantastiška, miela, kupina daug emocijų bei nepakartojamų, neužmirštamų akimirkų“ – brangiais prisiminimais dalinasi Agnė.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tema – drugeliai.

Spalvos – mėlyna, žydra, balta.

Nuotakos suknelė – www.hautecouture.lt
Nuotakos bateliai ir kiti aksesuarai – bateliai „Patrizia Pepe“ iš „Shoe Lounge“, Oslas; auskarai – ¨Lillyput Lane Design Company¨, pirkti per www.etsy.com.
Šukuosena ir makiažas – Šukuosena – Agnė Lukošiūtė (Zbignev Koliato grožio studija www.zbignevkoliato.com ), makiažas – Giedrė Marcinonytė.
Jaunikio kostiumas ir aksesuarai – smokingas iš „Follestad“ parduotuvės, Oslas.
Žiedų berniukas Dominykas pasipuošęs www.paukstukai.com varlyte.
Sutuoktuvių žiedai – pirkti Dubajuje atostogų metu 2010 m.
Puokštė – floristė Aida Vitėnaitė.
Ceremonijos vieta – Vilniaus evangelikų liuteronų bažnyčia.
Pobūvio vieta – poilsio namai „Nakcižibis“ www.nakcizibis.lt
Vestuvių vaišės – kas ruošė restoranas ar virtuvės šefas?
Muzika/renginio vedėjas – Paulius Markulis www.veduirgroju.lt
Dekoras – „Lapės vestuvės“ www.lapesvestuves.lt ir floristė Aida Vitėnaitė
Meniu, programėlės, kortelės – Simona Rusteikaitė
Saldumynų stalas (tortas, keksiukai, sausainiai-drugeliai) – „Mažoji ragainė“
Fotografas – Rimantas Steponavičius www.fotor.lt
Transportas – baltas Cadillac www.weddingcar.lt
Medaus mėnesį praleido: Niujorkas ir Majamis.