Lapės vestuvės logotipas

ANONSAS. Elžbieta ir Rišard. Ir Sicilija

Grįžau Lietuvėlėn. Elžbietos ir Rišard vestuvės Sicilijoje buvo vienas smagiausių šios vasaros nuotykių. Nes buvo mažiau interneto, mažiau skambučių, daugiau laiko sau, žydras vanduo, karšta saulė, geras maistas, vien ko verti prisirpę, per barzdą varvantys arbūzai…

Fotogfarai Tomas su Luku dar Italijoje, tad atsiuntė man vietoj atvirlaiškio juodai baltą anonsą. Ar aš happy? Labai. Dalinuosi:)

TL_03pre

Čia veik privalomai visus jaunikius siunčiu. Simona, „Le Giare” viešbučio geroji dvasia, pasakojo, kad gal 5 vienos šeimos kartos barzdas skuta ir geriau už vietinius laikraščius žinias perduoda.

TL_04pre

TL_05pre

Ne nuotaka, o perceliano kokis tai kūrinėlis mūsų Elžbieta. Į jaunavedžių bokštą Rišard kiekvieną ankstyvą rytą kopdavo su padėklu pusryčių. Tai vadinama meile. Elžbietai suknelę sukūrė Egidijus Sidaras, mados namai „Cantas”.

TL_06pre

TL_07pre

Vestuvių fėjos:)

TL_08pre

Čia mes su Auručka džiaugiamės, ką tik į bažnyčią palydėjusios nuotaką ir jos tėtį. Taip atrodo meilė darbui ir kolegei, ir džiaugsmas kitų žmonių laime.

TL_09pre

TL_12pre

TL_13pre

TL_15pre

TL_16pre

TL_17pre

TL_18pre

TL_19pre

TL_20pre

TL_21pre

TL_22pre

TL_23pre

Įpusėjus šventei muzikavo jau ne tik muzikantai. Programoje ekspromtu sudalyvavo ir dalis svečių.

TL_24pre

TL_25pre

Taigi, čia tik mažas anonsėlis, rudeniop bus visa smagi istorija. Kol kas vis dar adaptacinis periodas ir bandymas susitvarkyti su darbų darbais. Bėgu. Iki.

Lapė