Lapės vestuvės logotipas

Anonsas. Sunkiausios mano gyvenime vestuvės

Savaitgalis praėjo su škvalu. Šimtamečiai medžiai pasidavė ir gulėsi žemėn šaknimis į viršų pakeliui nuo Birštono iki pat Prienų. Likus 24 val. iki vestuvių pradėta dekoruoti palapinė nuskrido į miškus kaip baltas aitvaras. Su visais puošniaisiais sietynais. Pakeliui išdaužė viską, nes buvo didžiulė, ruošiama veik 100 žmonių pobūviui. Kai atsidūriau įvykio vietoje labai norėjosi verkti, bet nebuvo laiko. Reikėjo iš tų šukių, luženų, pakrikusių žmonių padaryti kažką naujo. Per naktį. Tada pasiraitojom rankoves.

Per amžius liksiu dėkinga visiems, kurie pamiršo miegą, maistą, nuovargį ir padėjo statyti. Kurie pykosi, vėl taikėsi ir dirbo. Nes darbas, akivaizdu, puošia. Atsiminsiu visus alei vieną, gi žinot, aš niekada darančių dėl galutinio rezultato daugiau nei parašyta sutartyje, nepamirštu. Nepamirštu ir tų, kuriems, rodės, rankos nukris, pakėlus ne vietoje padėtą daiktą. Tai nėra pyktis, tai yra mano darbo kodeksas. Juodas kaip tas škvalo debesis.

Taigi nepaisant laiko ir viso ko kito trūkumo vestuvės įvyko. Ne pagal planą, bet gražios, šviesios ir linksmos.  Šokiai tęsėsi iki paryčių. Galvojau, vėl paverksiu, kai viskas įvyko, šį kartą iš laimės, bet tada jau nebeturėjau jėgų…

Taip buvo įgyvendintas sunkiausias mano gyvenime projektas. Dabar žiūriu atsiųstas Tomo ir Luko nuotraukas ir mane lanko pasitenkinimas. Stebuklas įvyko:)

_LU_1866

Gražuolė mūsų nuotaka ir jos nuostabi „Berta Bridal” suknelė.

_LU_3259

Didžiulis ačiū „Užupio arkos” kolektyvui už paryčiais atgabentą palapinę. Būtent tą 5 val. ryto supratau, kad šventė visgi įvyks.

_LU_3315

_LU_3349

_TA_2871

Dar vienas didelis ačiū Linui ir „VipDeluxe”, kurie net patyrę didžiulius nuostolius, nenuleido rankų ir toliau dirbo savo darbą.

_TA_2882

_LU_3270

Vytautas Rumšas mane nustebino. Drąsiai galiu sakyti, kad jis vienas profesionaliausių Lietuvos vedėjų, ne tik seka parašytą scenarijų, bet ir yra lankstus bei organizuotas, visada pasiruošęs padėti, geba natūraliai improvizuoti, kultūringai kalba ir dar gražiai atrodo:) 10 balų su pliusu:)

_LU_4803

Tai tik mažutis anonsiukas. Lauksiu iš medaus mėnesio kelionės grįžtančių jaunųjų ir tada papasakosiu ilgesnę istoriją apie Karalių ir Karalienę. O dabar bėgu dirbti, nes dvigubi savaitgaliai mane varo iš proto. Laukia kitos šventės ir kiti nuotykiai. Iki greito.

Laura