Lapės vestuvės logotipas

Pirmasis anonsas iš praėjusio savaitgalio. Birutė&Julien

Pagaliau atėjo vasara. Jau buvau sunerimusi. Aišku, šeštadienio naktį po atviru dangumi šilumėle nepasimėgavom stipriai, bet vistiek su Birute ir Julien pašventėm po atviru dangumi, pilnatimi, šokiais ir gera nuotaika pasišildėm ir ką mums… Bus prirašyta istorijų, kai baigsis sezonas. Nuotykių per vestuves – nors vežimu vešk. Nuo kūrybinių sprendimų puošiant sumaitotą tortą iki dingusių muzikantų – stresiuko į valias.

Kai pirmą kartą susitikau su šitais mielais, tikrąja to žodžio prasme, žmonėmis, galvojom apie rožinio gyvenimo idėjos išpildymą. Edit Piaf daina „La Vie en rose” jiems svarbi. Ir jums siūlau tos dainos paklausyti. Net klausimų nebuvo, pagal kokią muziką jie šoks pirmą šokį. Rožinė spalva mane persekioja šį sezoną:) Tik aš kamantinėjau, kamantinėjau juos, sėdedama „KASKAS”, menu kaip šiandien: kuo domisi, ką veikia laisvalaikiu ir tada… netikėtai pasiūliau pikniko stilistiką. Tiko ji Birutei su Julien organiškai, kaip man ryži plaukai:) Ir tada prasidėjo pasiruošimas. Birutė sutempė man visą močiučių, mamų turtą: krepšius, pagalvėles, krištolo indus, net vainikus pynė merginos mergvakario metu mano paliepimu… Aš visada sakau: geriau daugiau visko prisiruošti ir nepanaudoti, nei, kad trūktų medžiagos kūrybai. Nu ir va, kas gavosi:)

Dalinuosi „Miros foto” foto anonsu.

004
Nuotakos puokšte ir visais vainikėliais rūpinosi „Rožytė”.
006
Sakau: Birut, jei jau norim išpildyti tą rožinio gyvenimo temą – darom tau švelniai, švelniai rožinę suknelę. Nu ir nereikėjo merginos ilgai įkalbinėti. Jergau, kai klauso žmonės, tai toks smagumas. Suknelę Birutei pasiuvo „Orelli”.

007

011
Prigalvojom staigmenų su jaunaisiais. Vienas per kitą paslapčia jie man rašo: noriu ką nors mielo padaryti būsimam vyrui/būsimai žmonai… Tai dalyvavau suokalbiuose išsijuosusi. Čia Birutė skaito netikėtai nuo būsimo vyro gautą meilės laišką. Laiškai, laiškai… čia mano liga. Bandau visus užkrėsti.
022
Tuo tarpu jaunikis su bičiuliais ruošiasi „Barzdaskučiuose”. Alpėju dėl tos vietos lyg pati barzda turėčiau:) Gali būti, kad dėl silpnybės barzdonams:)

029j

033
Pirmas susitikimas vestuvių dieną.
034
Ir Birutės staigmena Julien – personalizuotos sąsagos. Ačiū Julijai iš „Fashion Gold” už idėjos įgyvendinimą.

037

038k
Kvietimų ir programėlės maketus kūrė Vaida Guobytė. Gaila, neturiu tų orginaliųjų kvietimų – pikniko pintinės nuotraukos.
040
Viena jautriausių tuoktuvių ceremonijų mano praktikoje įvyko Jonitų bažnyčioje. Šitas Antakalnio perlas dar turistų nenumindžiotas ir tikras.

041

042

044

048

049

057

068

071

081

098

113

124

131
Pintinaites gėlėmis mums papuošė Kristina Marčiulynienė. Gyvai viena kitos nematėm, bet ir laiškais susikalbėjom kuo puikiausiai. Bendradarbiavimo rezultatus matot:)

133

134
Meniukus, vardo korteles maketavo patys jaunieji.

136

137

138

139

143

145

147
O štai ir garsusis tortas. Kada nors pasidalinsiu jo nuotrauka prieš floristinius papuošimus. Nustebinsiu:)

150

152

153

154

Oi, visko čia neišpasakosi taip greitai. Turiu grįžti prie darbų. Neilgai trukus vėl pasimatysim. Labanakt, lapiai.

Lapė