Lapės vestuvės logotipas

Karščiuojantys sekmadienio skaitiniai

Nu, va, organizmas sako: gana! Bet kovoja mažutis iš paskutiniųjų. Termometro stulpelis lėtai, bet kyla, žaizdos nebegyja, žodžiu, pradėjau byrėti dalimis. O laiko išsilaižyti ir pailsėti niekur nerasta. Šiandien ryte net verkiau šiek tiek prieš eidama ruoštis susitikimams. Šiaip ar taip – sekmadienis…  Nors sezono metu savaitės dienų pavadinimai kaip ir nebeturi prasmės.  Štai koks nuostabus tas išsvajotas vestuvių planuotojos darbasJ

Vakar teko smagumo sudalyvauti  šauniose vestuvėse, kurias planavo mano draugė vestuvių planuotoja Kristina Danielytė, ir, aišku, vieną kitą letenėlę pridėti. Nuotraukų neturiu, bet gal iki savaitės pabaigos ką nors parodysiu. Evangelikų liuteronų kunigo Ričardo Dokšo vestuvių ceremonija buvo tokia paprastai nuoširdi, kad negalėjau ilgai stebėti, nes būčiau nuverkusi blaksietų tušą – šeštadienį kaip tais itin jautri buvau. O nuo to vaistukų kokių nėra netyčia? Ir oras buvo kaip užsakytas.

O dar „Lapės vestuvių“ gerbėjai Laurai, kurios vestuvės taip pat buvo šeštadienį, padėjau nustebinti ne tik vyrą, bet, tikiuosi, ir visus svetelius. Išsiunčiau jiems greituoju Naglio sidabrinio BMW paštu Baibą su šaunia programėle. Sutartinai kolektyve nusprendėm, kad Baibą į Lapės vestuvių koncerną priimamJSakė, jau jaučia, kaip dygsta ryža uodegėlėJ

Nežinau, kieno nuotrauka, pavogiau iš Baibos asmeninio profilio:)

Taigi savaitgalis buvo pilnas netikėtai atsiradusių darbelių, bet nereikia pamiršti ir tradicijų.

Savaitės blogybė – mano ne taip jau seniai išgirta Žvėryno „Veranda“. Nesumeluosiu, šiandien prasėdėjom veik pusvalanduką, nesureagavo nė vienas padavėjas. Net susirinkus daiktus ir pajudėjus link išėjimo ieškoti kitos vietos, kur galima būtų tikrai pavalgyti, lenkiant barą,  nepastebėjau nė vieno klausiamo žvilgsnio. Oi, nepatinka, nepatinka man šitokie dalykėliai. Kita vertus, gal galima pagaliau gavus valgyti, tiesiog išeiti, jei niekas nepastebi klientų. Ane?

Gėrybe pripažįstu penktadieninį pasivaikščiojimą po VilniųJLabiausiai nustebino „Trip‘o“ barmeno shoot‘ukasJNe tas pirmasis bobiškas, aiškuJUps.

Ir aišku štai kas.

Pagaminta ir nufotografuota Igno iš „Super 7 tattoo” rankelėmis

Ji tikra, visam gyvenimui ir gana didelė. Šiek tiek skaudėjo, bet išgyvenau. Fox forever, kaip sakant…:)

Tai ramaus poilsiuko, brangieji:*

Lapūzė