Lapės vestuvės logotipas

Sekmadienio skaitiniai. Be pokštukų.

Sveiki gyvi, brangieji,
Nekenčiu anekdotų, nekenčių apgavysčių, tad, natūralu, kad nekenčiu ir balandžio 1-iosios “linksmybių“. Ypač per TV. Nesąmonių nesąmonės. Vienas veikėjas man šiandien ko neįvarė infarkto virtualiais viešais pasisakymais, bo aš tai viską priimu už gryną pinigą ir tikiu žmonėmis nors tu ką. Net ir balandžio 1. Reikėtų nuo to pradėti gydytis. Jau geriau būti išpertai su verba tokią dieną;) Aišku, aš jokiais būdais nesu prieš gerą humorėlį. Vyrai be sveiko, normalaus humoro jausmo (aš net pabalsuočiau už juodąJ) iš viso neturėtų egzistuoti. Norit pasakyti, kad aš neteisi? Pabandykit su manimi pasiginčyti;)
Nu, šitą, tai ir verkiantį nuolatos paimčiau:)
Tradiciškai:
Savaitės gėrybių turiu porą. Neatsidžiaugiu savo pagalbininku Roku, 
kuris pagaliau, panašu, paleis į gyvenimą mano interneto svetainę www.lapesvestuves.lt, kuo džiaugiasi ir svetainės kūrėjas Gintaras (jo svetainė http://www.1984.lt/), bo, nesumeluosiu, apie ją kalbu gal jau metus laiko, ne? Nu, bet daili bus, pati neatsidžiaugiu. Pabandom ją paleisti iki sezono atidarymo vakarėlio, kuris jau pareina balandžio 13 d. Visi vestuvininkai, vienaip ar kitaip susiję su šių švenčių kūrimu ir dar negavę mano ar kieno nors kito kvietimo facebook‘e – brūkštelkt man laišką, pranešiu, kur ir kelintą valandą renkamės. Prieš sezoninius darbus reikia gi pasikalbėti, apsikabinti, pasitarti ir t.t.
Kita gėrybė – „Jalta“ ir joje vykęs (ne be Lapės rekomendacijų) puikios draugės Mildos gimtadienis.
Atmosfera ten naminiškai jauki. Atsimenat, antradienį rašiau apie vestuves namuose http://lapesvestuves.blogspot.com/2012/03/planuoti-vestuves-yra-smagu-i.html , tai va, „Jaltoje“ šitą namų efektą irgi įmanoma sukurti. Baldai, indai, personalas – jauku tiek, kad nesinori išeiti. Laukiu, kada vėl galima bus sėdėti jų šiltnamyje. Ir kalbėkit, ką norit, aš liksiu ištikima tai vietai. Toks kaimukas vidury miesto. Aišku, gimtadienio gerumui daug balų pridėjo susirinkusi kompanija. Visi įdomūs, lengvai atsipūtę, su visais yra ką pakalbėti. Pamatytumėt kokį sveikinimo filmuką susukom Mildai. Jau neatsimenu, kada tiek juokiausi balsu. Milda braukė ašarėles, o toks ir buvo slaptas tikslasJ Tarp kitko, šiais laikais, kai filmuoti galima ir telefonu, sveikinimo filmukas, sukurtas draugų ir artimųjų, yra 100% pasiteisinanti dovana ne tik gimtadienio, bet ir vestuvių proga. Lapė užskaito ir rekomenduoja.
Savaitės blogybė… Neturiu tokios šią savaitę ir ačiū dievui. Tik saulės man trūksta, dėmesio niekada nebūna per daug ir… Ai, užteks čia išpažinčių…
Einu ruoštis sekmadieniniams susitikimams ir jei diedai nustos verkti, kad šalta, šiandien eisim pagaliau futboliuko pasižiūrėti su kompanija į LFF stadioną. Ech, atsimenu gyvenimą Liepkalnio apartamentuose, kai stadionas buvo beveik kieme…
Geros savaitgalio pabaigos, brangieji. XO XO
Lapė

P.S. Prisiminiau vieną blogybę. Po penktadienio važiuodama namo už taksi sumokėjau visus 60 Lt, taip norėjau namo:) Dabar taksistui už tą sumą perkąsčiau gerklę. Aš kalbu rimtai.