Lapės vestuvės logotipas

Įvairuoliški Sekmadienio skaitiniai. Tikiuosi paturėsit malonumo:)

Įvairus, įvairus sekmadienis. Visko būta. Ir saulėto, balto, medvilninio ryto, šiltų (kažkieno) kojų, kavos su pienu lovoje skaitant Platono „Faidrą“ apie mylinčius ir nemylinčius, pokalbiukų…
Ir audrų būtaJ Bet gerai viskas, kas gerai baigiasi. Ar ne?
Įvairi ir intensyvi savaitėlė prabėgo nemačiom. Kaip ir visos prieš tai buvusios ir tos, kurios dar tik ateina.
Šį kartą pradėsiu nuo blogybių. Kai ateini į dažnai lankomą įstaigą, kurioje visada valgai tą patį patiekalą ir netikėtai vieną kartą jautiena lėkštėje ne tik, kad su keistu kvapeliu, bet dalis gabalėlių praktiškai neįkandami, ar čia normalu? „Vinchenso Mimoza“, bauda Jums didelė už mano ryžius su jautiena, apie kuriuos taip visiems suokiau, kad yra žmonių, kurie net iš Kauno atvažiuoja jų paragauti (ar ne, Asta ir Daina?).
Bauda, bauda didelė, tokio dydžio, kad net, manau, rečiau pas Jus beužeiti. Gal nebent tik dėl aptarnaujančio personalo užsuksiu, nes vaikiukai dirba tikrai šaunūs, geba ne tik taures atnešti, bet ir šiaip draugiškai papliurpti, apie gyvenimą ir meilę papostringauti. Faktas – nereikėjo bent jau litų iš manęs už tą blogį imti, bent kiek būtų situacija pataisyta. Pati niekada to iš restoranų nereikalauju, bet iš problemų sprendimo būdo gi irgi galima apie įstaigą spręsti, taip? TAIP.
O dabar gėrybėlė:
Jazzu ir Leon Somov koncertas „Tamstoje“.
Seniai buvau juos begirdėjusi. Justė ant scenos atrodė nuostabiai. Dirba ji, mergaitė taip natūraliai prie mikrofono, kad negali ja nesižavėti. Lūputės papūstos, mažutis toks dainuojantis padarėlis. Leonas irgi mielas, kaip ir  Domas Aleksa. Man gražūs visi vyrai su bosinėmis gitaromis… ir kontrabosais. Aišku, čia absoliučiai subjektyvi Lapės nuomonėJ Su kuria galima ir nesutikti. Koncertą pradėjo kolektyvas šita dainele: http://www.youtube.com/watch?v=AP12k50pFs0, kuri, tiesą pasakius yra man atradimas. Suskambėjo itin seksualiai. Labai norėjau išgirsti Revolution: http://www.youtube.com/watch?v=HPG9qqQhW4k&feature=related, bet kažkaip pagailėjo šitos mums. O ji man net geresnė nei visų jau nulaižyta „Tik pasilik“: http://www.youtube.com/watch?v=NdJtJSx5QTA . Bet šiaip tai užskaitau koncertą vienareikšmiškai ir noriu dar.
Buvo ir daugiau įvykių. Su draugais keliavom į Vienos pokylį.
Sakom: ne tik paremsim gerus darbus, bet ir pasižmonėsim. Nes jei gali, tai dalintis reikia. O ir duoti gali gi bet kas, ne tik politikai ir įvairaus plauko žinomi veikėjai, duoti gali absoliučiai visi, kas turi vidinės galios duoti. Pasipuošti visada smagu. Ar ne? Kiek čia tų progų su ilga suknia valso ritmu pasisukiotiJ
 
Kontraversiškai aš vertinu vestuvių parodą, kuri vyko šį savaitgalį. Gaila, kad ilgiau negalėjau ten pasisukioti: reikalai, mokslai ir t.t. Nu, bet perbėgau, perbėgau per stendus. Man kažkaip nykuma. Trūksta orginalumo, ryškumo kažkokio. Popsas, kičas ir dar nežinau kas. Smagiausia dalis yra sutikti daug su vestuvėmis dirbančių žmonių ir persimesti su jais vienu kitu žodeliu. Su kai kuo susipažinti, paspausti ranką, pasiimti vieną kitą vizitinę kortelę. Šiais metais buvo daug suknelių, kažkaip tai krito į akis. Ir daugiau autorinių darbų, o ne nuomos salonų. Man atrodo, nuoma eina iš madosJ Ir ačiū dievui. Aišku, besiruošiantys tuoktis gali netikėtai atrasti fotografą, jei fotografas gerą stendą turėjo. Ar žiedus nusipirkti su nuolaidėle. Bet ką aš čia malu. Gal kas buvot ir turit atsiliepimų, pasidalinkit, padiskutuokim. Gal kas nuotraukų turit – atsiųskit.
Kitą savaitę vėl bus ką veikti vėl. Gi Valentinas paršuoliuoja. Bet linkiu Jums meilės bet kokia proga, ne tik valentadienio. Paskęskit joje, grimskit ilgai, lėtai ir mėgaukitės. Vieną kartą gyvenam. Aš antradienį skaitysiu Justino Marcinkevičiaus poeziją universitete kartu su kitais kolegomis, o trečiadienį ta proga bėgsiu iki „Soul Box‘o“ paklausyti „Proper Heat”, nes šitie irgi gana retai koncertuoja, tai jau vien tai šventė.
Bet ir šiaip, panašu, kad turėtų būti neblogai. Check it out:
Lapė snapė