Lapės vestuvės logotipas

Sekmadienio skaitiniai: pirmosios šių metų vestuvės

Drn, drn – sekmadienis į pabaigą. Kas gero, kas blogo, kas įdomaus įvyko?
Svarbiausias įvykis – pirmosios šių metų vestuvės – praėjo smagiai ir sklandžiai. Jauki ceremonija Dievo gailestingumo šventovėje, taurė Prosecco Nino rūsyje, pašėlęs vakarėlis Terrazza restorane. Jaunieji atrodė nuostabiai!!!
Nuotraukų gausiu ryt, tad šiandien dar negaliu pasidalinti, bet… turiu mažutį lapišką DIY projektuką. Gal kam patiks, nes keksiukai atrodė tikrai dailiaiJ Už nuotraukas dėkinga savaitės atradimui – Aistei (sutapo laukaiJ) iš Užupio ir jos iPhone.
Taigi turim keksiukus, kurie jau savaime dailūs, bet norisi pridėti lapei letenėlę nors tu ką. Nes jei žieminės vestuvės, tai norisi to šerkšno, apledijusių langų mezginių ir panašiai.
Reikės popierinių servetėlių. Šitas pirkau „Sangaidos” parduotuvėje, nes ten ir dydžių ir raštų bilekiek. Klijų ir žirklių. Paprasčiau nebūna. Gražiai nukerpam mezginiukus.

Tada lengvu rankos judesiu apjuosiam keksiuką.

Krašteliai būtinai turi užsikeisti, vieną iš jų reikia patepti klijais.

Ir lengvai užspaudžiam.

Štai ir prašau:) Nuotrauka su visais išpuoštais keksiukais vėliau.
Keksiukai kepti „Mažosios ragainės”
Tai, kai paskambina merginos, kurios lyg ir ieško planuotojos, klausdamos, kaip vyksta darbas, tai noriu atsakyti, kad kartais užsiimu ir darbčiųjų rankų būrelio darbeliais:) Kai apima įkvėpimas:)
O apie blogybes nekalbėsiu šį kartą. Nėra nei laiko, nei noro. Kitą kartą. Bučkis Jums visiems.

Foto: Stasys Tatoris

Laputauskienė