Lapės vestuvės logotipas

Sekmadienio skaitymėliai, brangieji. Kaip pažadėta:)

Sunki buvo savaitė, nieko nepadarysi. Ir tų nutikimų nemenkai, bet, kad visi tokie buitiniai, tai nieko tokio gražaus ir įdomaus, kuo norėčiau pasidalinti, neturiu. Kalėdos ant kulnų lipa, jaučiu spaudimą rūpintis dovanomis ir jau mąstau apie eglės puošimą. Norisi kaip nors įdomiai… Bet čia taip visiems, įtariu.
Savaitės blogybė – teatro ir muzikos klubo „Cabaret“ kaimynėlis. Švenčiam su viena kompanija darbuotojų kalėdinį vakarėlį. Šokam, skaniai valgom, žodžiu, linksminamės. Nespėjau ir apsidairyti, kaip kažkoks ponulis su dama iš paskos nubėgo prie scenos ir buvo betempiąs Ramošką nuo scenos. Ogi, pasirodo, kad tai įstaigos kaimynėlis, periodiškai apsilankantis su pretenzijomis „Cabaret“ renginiuose.  O, dievuliau, griebiau tam dideliam vyrui už parankės, sakau: pone, pone, einam pasikalbėti. Atsuka į mane akis, krauju pasruvusias… Nemeluosiu, šiek tiek buvo baisu. Vis dar galvoju, kad ne aš turiu vaikyti įtūžusius dėdes iš maitinimo įstaigos, o pati įstaiga turi su konfliktuojančia puse bendrauti. Aš iš viso to ponulio neturėjau matyti ar ne? Juo labiau tie besilinksminantys žmonės. Nu, bet viskas gerai, kas gerai baigiasi…
Geroji šios savaitės žinia, apie kurią užsiminiau jau praeitą sekmadienį – Nuo…Iki Vestuvės.lt žurnalo žiemos numeris: dvejos Lapės organizuotos vestuvės, interviu apie šį bei tą ir saldus, saldus šventinis viršelis, prie kurio lapiška leteniukė irgi buvo pridėta.
Parduotuvėse ieškokite žurnalo, atrodančio taipJ


Ir šį kartą, beje, turim backstage nuotraukų. Ačiū, brangioji Reda (www.redaphoto.com).
Iš dešinės: fotografė Reda, žurnalo redaktorė Goda, stilistas Liutauras, viršelio mergina Elona ir …

Tortukas – „Mažoji ragainė”, keksai – „Tie kepėjai”, indai – „Im Deco”, žaisliukai Giedrės, Laimos ir Violetos (merginos, noriu šią savaitę grąžinti, kam dar negrąžinau), fotografuota „Medininkų restorane”.
Tai tiek trumpai. Ai, buvau šį savaitgalį su Ad Verum mergaitėmis Druskininkuose. Nu, poilsis yra visada gerai: masažiukai, baseiniukai… O dar Romualdas Dambrauskas siautėjo, tai buvo linksma.
Kas Jums gero nutiko per savaitėlę?
Lapė