Lapės vestuvės logotipas

Su pavasariu!

Šiais metais pasiruošimas itin sunkus. Visko tiek daug, kad pavežti darosi neįmanoma, o norisi padėti visiems. Vakar su fotografe Lina po susitikimo kalbėjom, kad jau laukiam pačių vestuvių. Lina tik grįžusi iš Estijos, kur sėmėsi žinių ir pažindinosi su kitų fotografų darbais, tad sklidina entuziazmo nori liestis prie fotografijos ir tikisi padaryti daug nepakartojamų kadrų. O aš noriu, kad pagaliau baigtųsi pasiruošimas ir prasidėtų šventės!

Saulė šviečia tiesiai į mano kambarį skaisčiai ir aš žinau, kad šiandien garantuotai prasidės pavasaris!  Jei labiau tikit orų prognozėmis – jūsų bėdos. Gal bent kiek gaivaus vėjo atnešiu ir į jūsų kambarį, kai pasidalinsiu 2008 metų Sonia Rykiel pavasario-vasaros kolekcijos pristatymu, kurį nužiūrėjau nuo This is glamorous jau vakar. Tokių štai nuotraukų linkiu kiekvienai nuotakai ir jos mergaitėms.

Gražios, saulėtos dienos jums, brangieji. Įsijungiam garsiai savo mėgstamos muzikos (man šiam rytui tiks kas nors iš Florence and the machine) ir pašėliojam!

Love you all.

Lapė