Lapės vestuvės logotipas

Sekmadienio skaitiniai. Cykiai ir ramiai

Sekmadienis!!! Kažkoks be pagrindo įtartinai mielas. Gal, kad daug vilčių teikia pirmadienis?…

Foto: Jonas Peterson

Artėjantis sezonas spaudžia darbais. Verčiuosi per galvą. Nuo informacijos gausos kartais ištinsta smegenys, bet smagus šitas vestuvių šurmulys nors tu ką. Vis dar galvoju, kad mano darbas – pats geriausias.

Stengiuosi, kad nebūtų taip:)

Šiandien bus gana trumpai.
Apie vieną gėrybę – Larionovos ir Rainio naujausios kolekcijos pristatymą jau rašiau trečiadienį. Dar kartą apie tai paskaityti galit čia: http://lapesvestuves.blogspot.com/2012/02/l-pristato-ruduo-ziema-2012-2013.html
Blogų dalykų šią savaitę nebuvo. Užtat buvo malonių sms‘ų (dievinu prabudimines parytinesJ), graži santuokos ceremonija Norviliškėse, kur buvo visai smagu vėl sutiktį būrį kolegų: Žydrę, Ramunę, Povilą, Vainių, Adą, susipažinti su „Kaukių akademijos“ mergaite. Dėkoju metrikacijos darbuotojams Algirdui Laimantui ir Ilonai už itin šiltą ceremoniją. Prisiminiau, kaip nuoširdžiai žmonės, besituokiantieji ir jų tėvai, jaudinasi, kaip virpančiais balsais sako vienas kitam priesaikas Jaunieji prieš apsikeisdami žiedais.

Lapė darbą dirba. Foto: Adas www.fotografuojuvestuves.lt 

O dar vakar pabuvau T.Ė.T.Ė.‘je. Nu ir, žinokit, visi šitie vestuviniai reikalai, nori nenori, šiek tiek lenkia mane popsinėn pusėn, tai vakar kažkaip net atsigavau. Tik jau scenos apšvietimas – tragedija. Neįmanoma buvo įžiūrėti atlikėjų. Ar čia koks alternatyvus apšvietimas? 🙂 Ir dar supratau, kad gal veikiant kokioms keistoms mėnulio fazėms, bet nevaldomas noras klausyti hip hopo atsirado. Žodžiu, šitas mano gyvenimo periodas vadinasi back to the roots ir tas nėra blogaiJ

Mėgčiau nukeliauti į „Fusedmark” koncertuką labai. Ta mergytė yra dabar jau tikrai kieta. Aš Jums sakau. Foto: Vincas Alesius (Vincai, nepyksti, kad pasiskolinau?)


Ką veiksim kitą savaitę?… Tuoj patikrinsiu kalendorių. Panašu, kad kitą savaitę sunkiai dirbsiu. Kažkada laukia kelionė į Kauną, o savaitgalį nagi Kaziukas. Būtinai ateikit prie Rotušės, nes mano pusseserė būtent ten pardavinės savo rankelėmis gamintas sages-lėlytes. Pati eisiu pričiupti porą, nes tos, kurias turiu labai meilutės.

Čia mažoji dalis gėrybių, kurias Agnė turi. Dabar jos guli čia http://jaukuskambarelis.blogspot.com/2012_02_01_archive.html

O be to, kartais galima ten rasti visai įdomių dovanėlių svečiams ar tėvams. Viliuosi, nebus pliurzos, o gal net rasis pavasarinė saulutė. O jos reikėtų, nes šiandien gavau Živilės Balčiūnaitės sudarytą pasiruošimo Druskininkų pusmaratoniui planą, kuo džiaugiuosi kaip vaikas ir laukiu rytojaus, kada galėsiu pradėtiJ Nu, norisi pavaryti kaip reikiant tą gegužės 6 d.

Tai tik tiek šiandien.
Lapė