Lapės vestuvės logotipas

Sekmadienio skaitiniai: Reda ir Tomas + tradiciniai savaitės gėrybių ir blogybių rinkimai:)

Tai jau pradedam skaičiuoti paskutines šių metų dienas ar dar šiek tiek palaukiam? Kaip su dovanomis reikaliukai? Kur švęsti planuojat? Šįryt pagalvojau, kad aš norėčiau po eglute rasti tiesiog pižamą. Gražią, jaukią pižamėlę, nes bent jau šiandien visą dieną su viena tokia ir praleidauJ Gėris tie poilsiniai sekmadieniai. Gėris neišpasakytas.
Gavau praėjusią savaitę nemenkai siuntinėlių iš praeito sezono. Štai vienas jų. 


Reda ir Tomas. Šventėm “Mabre” viešbučio kiemelyje ir restorane, o vieta padiktavo mums šventės stilistiką. Darėm tokį seno Hollywood, Santa Barbaros mišinuką. Buvo šokolado, raudono vyno spalvos, sendintų Amnesia rožių, nuotakos VAMP suknelė su dailia iškirpte nugaroje (tarp kitko, šiuo metu parduodama, rašykit, jei ką), taškuota jaunikio varlytė ir gerai nusiteikusių žmonių. Aš mėgčiau sugrįžti šiuo momentu į tą dieną. Kas ne…

Foto: Tomas Kauneckas „Ciklopas”, nuotakos makiažas – Giedrė Marcinonytė

O dabar grįžkim prie tradicijų.
Savaitės blogybė – Pizza Jazz Cezario salotos su kiaušiniais, paprika, be Cezario padažo, t.y. su padažu, kuriame nebuvo ančiuvių, nu, žodžiu, aš tai nesuprantu tokių staigmenėlių. Manau, kad klasikiniai dalykai turi likti daugiau mažiau tokie patys visame pasaulyje.
Savaitės blogybė Nr. 2 – A. Mamontovo kalėdinė daina. Ar girdėjot? Apsaugok viešpatie. Mano paauglystės kumyras, į kurio koncertus važiuodavau per visą Lietuvėlę, rimuoja saulę su pasauliu ir kartoja priedainį bilekiek kartų. Kur ritasi pasaulis. Kas čia? Litų reikia ar baimė nukeliauti užmarštin? Baisiau nei baisu.
Paklausykit patys.
Bet yra ir savaitės gėrybių. Viena jų – Druskininkų SPA Vilnius Sana ir masažuotojai Liucija ir Edvinas. Liucija, kad paminkys, tai ohoho. O Edvinas šiaip šaunus. Klasikinis viso kūno masažas pas jį – tobulas. Tikrinau juos net du savaitgalius iš eilės. Nenusivyliau nė vienu masažiuku.  Jei reikės rekomendacijų – rašykit.
O kitoji – prieš žiemos šventes pakeistas Lapės kailiukas ir Liutauro man padaryta šeštadieninė šukuosena ir mėlynasis makiažasJ


Bet šeštadienis baigėsi neįtikėtinai ramiai…
Parvažiavau namo taxi:)
Taigi tiek smagumo įvyko per praėjusią savaitėlę. Iki.
Lapūzė