Lapės vestuvės logotipas

Sekmadienio skaitiniai: Eliza ir Aleksandras, eklerai, „Publika” ir properiai

O, varge, vos vėl nepamiršau sekmadienio skaitinių. Taisausi. Tiesiog vakar stipriai visi dirbom Elizos ir Aleksandro šventėje, tai šiandien neapsakomai norėjosi leisti smegenų vingiams atsipalaiduoti.
Paskutinės sezono vestuvės praėjo lengvai ir smagiai. Už puikiausią rudenišką dieną, apie kokią tegalima svajoti, manau, visus metus teks atnašauti aukas gerų orų dievams. Jaunieji atrodė nuostabiai, svečiai buvo nusiteikę linksmai – ko daugiau galima būtų prašyti. Turėjom daug rudeniškų spalvų, medučio, šermukšnių. Ir netgi pagaliau šventės vietoje papuošėm medžius lemputėmis. Bent per paskutines vestuves pavyko šią idėją ir Lapei įgyvendinti. Dėkoju visiems padėjusiems ir dėl bendro rezutato pasistengusiems iš širdies. O Elizai ir Aleksandrui linkiu, kad visas vedybinis gyvenimas būtų kažkuo panašus į tą nuostabią diena. Bučkiai Jums:* Pažiūrėkit, argi jie ne nuostabūs?
Foto: www.fotoplunksna.lt (baisiai dėkinga esu už ankstyvą siuntinuką); Nuotakos suknelė, šukuosena ir makiažas – Liutauras Salasevičius „Madam pareis vėliau”; Jaunikio kostiumas – Suit Supply; Nuotakos puokštė – Marius Kiaunė.
Šios savaitės geras žodis skiriamas Taurakalnio eklerams, katruos atradau šią vasarą visai netikėtai ir katrieji mane sužavėjo taip, kad, tikriausiai, nebuvo vestuvių, kuriose nebūčiau vežusis jų padėkliuko, todėl gerasis žodis skiriamas už visą vasarą. Mažutukai, minkštutukai, švelnutukai apvalūs gardėsiukai. Kas dar neragavot – paragaukit. Gamybiniame ceche mane pamačiusios moterytės geranoriškai šypsosi ir vis klausinėja, kada pagaliau aš tų eklerų atsivalgysiu. Bet jų atsivalgyti neįmanoma. Tikėkit manimi. Gaila nuotraukos niekur nerandu:(

Savaitės atradimas (gal ir nelabai susijęs su vestuvėmis) – teatras „Utopija“, kuris „Menų spaustuvėje“ (ta vieta taip pat galima džiaugtis) leido man mielai maloniai, jei taip galima pasakyti, stebėti Frederico Garcia Lorca „Publiką“, režisuotą Gintaro Varno. Man patinka G. Varno darbai. Ir Gytis Ivanauskas teatre. Ir kostiumai Juozo buvo dailūs. Ir siurrealizmas mane „kabina“. Žodžiu, nubėkit, kai galėsit.

http://www.menuspaustuve.lt/index.php?content=event&id=281&lng=LT 

Apie Proper Heat geriau nieko nebesakysiu, nes ir taip visi žino, kad alpėju nuo jų:) Bet jie taip gerai pasirodė Lofte per Green night, kad aš siūlau: paklausykim dar kartą:

http://www.youtube.com/watch?v=Nyd4bErdguM

Labanakt, brangieji.

Lapė