Lapės vestuvės logotipas

Jovita ir Vainius

Laisvadieniai mane įkvepia rašiniams. Nesilaikau jokių grafikų, ką kada įkelti, kiek turinio vienetų per savaitę sukurti. Rašau, kai noriu. Ituityviai. Intuicija yra antras mano vardas. Visuose gyvenimo atvejuose. Bet šiandienos istorija ne apie mane:)

Jovitos ir Vainiaus vestuvės įvyko 2019 metais. O dabar jau 2021-ieji! Mes per šitą laiką tiek susidraugavom, kad jau net spėjom pamiršti, kad kažkada siejo darbiniai santykiai. Esam ne vieną šampano taurę pakėlę, ne vieną sudaužę, ne vieną šokį sušokę ir dar kiek priešaky… Tarp kitko, 2013 metais sėkmingai sutuokėm Sandrą ir Vainiaus brolį Gytį, kuruos itin smagu buvo vėl sutikti. Būti visos šeimos švenčių dalimi – man didelė laimė ir dovana.

Planavimo procesas, suprantama, irgi buvo tikrai smagus ir sklandus. Nebuvo daug dvejonių dėl šventės vietos, pora pasirinko Sala Resort Plateliai. Labai tikėjomės švęsti lauke, rugpjūčio 15, šilčiausios vasaros dienos ir vakarai, bet turėjome ir planą B – restoraną, kuriuo ir teko pasinaudoti. Žinot, Lietuvoje Žolines gana dažnai lietus palydi. Sunku lietaus šalyje orus prognozuoti. Kiekvienos šventės metu tenka vieną kitą rebusą išspręsti, šį kartą pagrindinė užduotis buvo, kaip sutalpinti sąlyginai nedidelėje erdvėje visus svečius, kad šokių aikštelei liktų bent kažkiek vietos. Bet kažkaip pavyko. Ceremoniją surengėm ant Platelių ežero kranto. Graži Lietuvos gamta be galo. Kai vakarop Jovita su Vainium išplaukė laiveliu po ežerą paplaukioti, ką jūs, beveik Lake Como, net skristi niekur nereikia. O šiaip, dalinuosi Shot by Lukas nuotraukomis, jos, kaip visada, daugiau papasakos.



Vėl gal šiek tiek per daug nuotraukų prikėliau, bet nieko negaliu su savimi padaryti. Ai, bet mano tinklaraštis, tai ką noriu, tą darau 🙂

Žinau, kad gali iškilti klausimų, tai iš karto atsakau:

Jaunikio kostiumu ir antrąja nuotakos suknele rūpinosi šiaulietė dizainerė Airida Skirckienė;

Pirmoji nuotakos suknelė – VAMP mados namų darbas;

Dekoro sprendimus kūrė – Flower Couture by MP.

 

Jei dar kuo nors galiu padėti, kokį klausimą atsakyti – rašykit: I’m here for you.

Gražaus sekmadienio.

 

Lapė