Lapės vestuvės logotipas

Ieva ir Evaldas. Let’s dance.

Šita istorija jau seniai turėjau pasidalinti, bet šiandien turiu ypatingą progą – Ieva ir Evaldas dalyvauja Pasaulio standartinių šokių čempionate ir aš labiau nei tikiuosi, kad taps čempionais. Vakare, per finalus plosiu iki pradės skaudėti delnai „Siemens” arenoje ir, pažadu, po visko tikrai kelsiu už juos taurę. Gal net ne vieną, nes per vestuves tai negalėjau įsijausti…

Taigi, 2018 metų rugpjūčio 23 dieną sutuokėm šiuos jaunus, gražius, talentingus, darbščius, linksmus žmones ir balius buvo mega. Nuotakos rytas prasidėjo poilsio komplekse „Margio krantas”, kur Ieva rūpinosi ne tik vizažistė Sandra Svirčinskaitė, bet ir nuotakos mama bei, galima sakyti, poros krikštamotė, kuri išpranašavo, kad vedybomis baigsis naujos šokėjų poros istorija – Edita Daniūtė. Viską užfiksavo nieko nepraleidžiantis SHOT BY LUKAS, todėl dabar galiu ir jums viską parodyti.

Gražuolė nuotaka pasiruošusi. Jos nekantraudamas jau laukia tėtis, palydėsiantis iki Trakų bažnyčios altoriaus. Jergau, jergau, dievinu tikras emocijas.

O bažnyčioje jaudinasi dar vienas vyriškis, prie altoriaus stovintis jaunikis.

Dažniausiai tėčiams, lydintiems nuotakas prie altoriaus iškylantys klausimai: iš kurios pusės man eiti ir ką daryti atėjus prie altoriaus. Kiekviena planuotoja, matyt, turi savo firminius patarimus, aš visada sakau: pabučiuokit dukrą, paspauskit žentui ranką ir tyliai į ausį pasakykit: rūpinkis mano dukra, nes žinau, kur gyveni 🙂 Kol kas šitas patarimas veikia gerai.

Tadam! Sutuokti. Valio!

Žiedlapiai, sveikinimai, bučiniai, apkabinimai, dovanos, dovanų ir gėlių mergaitės:)

Išleidžiam jaunuosius fotografuotis, o mes su svečiais keliaujam į „Margio krantą”.

Po fotosesijos tiesiai, be sustojimų keliauja pora pas svečius, o „Margio kranto” nepažint… Kartais „Flower couture by Mantas Petruskevicius”  su maestro priešakyje pakeičia interjerą nuo iki: perkabina šviestuvus, patiesia kilimus, performuoja erdvę širmomis ir didžiulėmis kompozicijomis. Kai kas skundžiasi, kaip čia bendrauti, nieko nesimato, tokiems Mantas visada turi atsakymą: „pagal protokolą per vakarienę reikia bendrauti su šalia sėdinčiais. O ne vakarienės metu prie stalo nėra didelio reikalo sėdėti.” Kai vestuves švenčia šokėjai, kaip jums atrodo, ar kam nors įmanoma prie stalo ilgai išsėdėti?

Viena, kita kalba, kelios vestuvių tradicijos ir prasideda linksmybės, kurioms vadovauja Vytautas Rumšas.

Ar sakiau, kaip man patinka, kai jaunieji po savo šokio dar šoka ir su tėvais? Be galo. Ypač, jei iš tiesų yra ryšys, matomas net plika akimi.

O tada dar tortas, fejerverkai, daugiau nebegaliu nieko išduoti. Geriau ateikit 19.00 val. Ievos ir Evaldo palaikyti. Kitais metais einu mokytis šokti. Lukai, Eimantai, kuris pasirašot?

Lapė