Lapės vestuvės logotipas

Eglė ir Evaldas

Vieną kartą įsileidus Lapę į savo gyvenimą, iškrapštyti ją iš ten nebebūna taip lengva:) Ką tik praūžusiame Liutauro pristatyme darbavosi net keturios mano nuotakos: besilaukianti ir tik prieš keletą dienų antras vestuvių metines atšventusi Jurgita, gražuolė ilgaplaukė Aistė, tik rugpjūtį ištekinta bella Donata ir Eglutė. Eglutei kartu su Liutauru išpildėm jos svajonę pabūti modeliu. Ir ji susitvarkė kuo puikiausiai. Nepaisant to, kad visiškai negirdi ir apie režisūrinius pasikeitimus skaitė man iš lūpų arba iš raštelių. Apie Eglutės vestuves su jaunikaičiu Evaldu šiandien ir noriu parašyti, nes šitos istorijos dar nepasakojau aš.

eglute
Nuotraukos autorius, bičiulis, fotografas Ramūnas Tanguris.

Visada viešai deklaruoju, kad man patinka nestandartiniai projektai. Ir tai yra tiesa. Aš mėgstu iššūkius ir pasitenkinimas įvykdžius sudėtingą projektą man atperka nemiegotas naktis, nesuvalgytus pietus ir rečiau sutiktus draugus. Tad, tai, kad Eglutė ir Evaldas negirdi, man tik trumpam sukūrė nepatogumo jausmą. Žinojau, kad viskas bus gerai. Ir buvo. Abu jauni žmonės nuostabūs, aktyvūs, gražūs, pasitikėjo manimi visiškai. Tad fotografui Pauliui Rakštikui prasitarus apie norą rasti porą, kuri pasiryžtų savo vestuves įamžinti telefonu – iš karto pagalvojau apie šiuo mano mažučius. Žodžiu, eksperimentai, nuotykiai, linksmybės… Labai pagelbėjo ir mano buvusi grupiokė Danguolė, kuri ne tik puikiai moka gestų kalbą, bet ir visaip kaip padėjo šventės dieną, kaip tikra krikštamotė iš pasakų.

Šventė vyko spalio mėnesį. Dabar jau net nebeatsimenu, kodėl. Gražiai švietė saulutė, visur buvo geltona nuo lapų – puikus laikas susituokti. Ir negalvokit, kad visi sėdėjom tyloje. Mus linksmino vedėjas Robertas Petrauskas, magas Tomas, DJ’us… Ai, bet patys pasižiūrėkit, kaip viskas vyko:

01
Primenu, kad Paulius visą dieną įamžino telefonu. Aišku, su tam tikrais pagalbiniais priedais.

02

03
Nuotaka suknelę išsinuomavo „Madam pareis vėliau” salone. Ją su meile Eglutei parinko Liutauras Salasevičius.
04
Nuotakos grožiu šventės dieną rūpinosi stebuklingų rankų Laura Kreivytė
05
Pasiruošimas, o vėliau ir šventė vyko Crown Plaza viešbutyje, Vilniuje.
06
Susimąstęs jaunikis:)

07

08
Ir pasiutusi nuotaka:)

09

10

11

12

13

14
Nuotakai puokštę, trapią, kaip ir ji pati, iš nuostabiųjų astilbių sudėliojo „Rožytės” floristai.

15

16

17

18

19
Eglę ir Evaldą sutuokėm Vilniaus Bernardinų bažnyčioje.
20
Aš mėgstu pagalvėles žiedams padaryti pati. Šitą pasiuvau iš tos pačios medžiagos, iš kurios buvo siūta ir suknelė, rankomis perliukus siuvinėjau su pačiais geriausiais linkėjimais porai:**

21

22

24

25

26

27

29

31

32
Smagučiai, ar ne?:)

33

34

35

36

37
Pamaiviukai:)

38

39

40

41

42

43

44

45

47 48

49
Lapės dovanėlės naujai šeimai. „Mylėsiu tave, kad ir kas nutiktų”. Mano kūdikis anksčiau cituodavo šitą knygelę, dabar Karlsono periodas:)

Egle ir Evaldai, visi dabar skaitantys šitą rašinėlį, mylėkit vienas kitą, kad ir kas nutiktų.

Saulėtos popietės, brangieji.

Lapė