Lapės vestuvės logotipas

O kodėl nepašokti oro uoste?

Praėjusią savaitę internetuose pasirodė smagus, mano subjektyvia nuomone, filmukas apie naująjį Vilniaus oro uosto konferencijų centrą. Nuomonė subjektyvi, nes man šiame video teko visai svarbus vaidmuo 🙂 Pagrindinis! Praktiškai aktorinis Lapės debiutas 🙂 Nors, tiesą pasakius, teksto nereikėjo mokytis, kalbėjau tai, ką mačiau, lyg pasakočiau jums, tiems, kurie planuoja savo šventes, o gal organizuoja kitiems.  Dar nematėt jo? Spauskit čia. 

O šiaip, 2016 metais Amerikoj buvo atliktas tyrimas, kuris parodė, kad 25% visų besituokiančių porų nori tikrai labai teminių vestuvių. Kelionės tema populiariausių penketuke. Aš tokias rengiau ne vienas ir visada bandžiau prieiti prie tų kelionių vis kitaip, kad būtų tiesiog smagiau dirbti. Neužtenka stalų pavadinti skirtingų miestų ar šalių pavadinimais, pakabinti vieną žemėlapį ir šalia foto sienelės pastatyti seną lagaminą… Su viena pora esam bandę išlaužt oro uosto vibe’ą vienoj Vilniaus pobūvių salėj. Kažkas pavyko, kažko gal nebedaryčiau… Faktas tas, kad nuo šių metų nieko laužt nebereikia, nes naujasis Vilniaus oro uosto konferencijų centras yra subalansuotas konferencijoms, pristatymams, mokymams, bet puikiai tiktų ir vestuvėms. Galvoju, visai faina būtų susituokti, pašokti oro uoste ir iš karto išskristi kur nors medaus mėnesio…

Kai kalbu apie balansą, tai omeny turiu:
• salę, kurioje teatro stiliumi gali susėsti net 300 žmonių;
• Įrangą: garsas ir apšvietimas, kuriuos kiekvienam paprasta valdyti kiekvienam, vertimo būdeles;
• Galimybę transformuoti salę mobilios pertvaros ir užuolaidų pagalba;
• Virtuvėlę maisto serviravimui;
• Pakankamo dydžio, puikiai įrengtus ir apšviestus vonios kambarius;
• Liftą, kuris išgelbės kiekvieną organizatorių nuo daiktų tampymo laiptais;
• Gana didelę automobilių stovėjimo aikštelę.


Vaizdas per langus vertas atskiro rašinėlio. Aš jaučiu kažkokią mistinę aistrą oro ir didžiųjų laivų uostams. It poezijai.
Kad neįsijausčiau, tai apie kainas užsiminsiu 🙂
Priklausomai nuo renginio trukmės valandos įkainis svyruoja nuo 100 iki 250 Eurų + PVM. O dėl užsakymų rašykit tiesiai Beatričei paštu B.Paskeviciute@ltou.lt, ji viską apie Vilniaus oro uosto konferencijų centrą žino.
Tiek žinių pirmadienio rytą. Einam darbuotis. Geros savaitės. 

 

Lapė