Lapės vestuvės logotipas

Sekmadienio skaitiniai. Tarp Kauno ir Vilniaus

Vėl skaitiniai gimsta tarp Kauno ir Vilniaus. Lankau poras. Kitą savaitgalį  rašysiu tarp Klaipėdos ir Vilniaus. Darbas vyksta, niekas nepyksta. Mano jaunieji yra patys fainiausi, turiu pasakyti. Ir fantazijos jų orginalios. Kai kurios iki tokio lygio, kad reikia jau ir atkalbinėti, bet dauguma įveikiamo crazyness lygio. Užtat man šitas darbas ir patinka.

Nuuuu, suregistruokim savaitės gėrybes.

Antradienį su Baibule dalyvavom tokiam soc. projekte – „ Mokslininkas vienai dienai“, kurį iniciavo „Froceth“. Oi, prisiklausėm visko. Ką galima iš nusiurbtų riebalų padaryti, kas tos kamieninės ląstelės, kaip daromi onkologiniai tyrimai, kurie turėtų pakeisti pasaulį, žinom dabar, kas yra clean room‘as, net pasimatavom tyrėjų aprangėles ir per mikroskopą žiūrėjom. Žingeidumas man visada buvo viena gerųjų žmogaus savybių. Beje ir patraukliųjų. Abejingi viskam būna tik lepšiai. Apsaugok nuo tokių, viešpatie!

received_10206476588976231

Trečiadienį šventėm. Kaip ir visa Lietuva. Bet, patikėkit, toks tikrasis šventimas mano gyvenime pirmą kartą įvyko „In Vino“. Toks tikras pasididžiavimo nepriklausomybe smagumas. Su lietuviškomis dainomis, kurias traukia visi susirinkę. Kai visi draugai, kai norisi apsikabinėti su nepažįstamais, daužtis taurėm ir sutartinai, kad ir nederančiais balsais giedoti Lietuvos himną vidurnaktį. Ačiū kažkam, kas sugalvojo šitą fiestą. Būtinai vėl ten būsiu ir kitais metais. Nes, pagaliau, šventė tikrai nėra tik privalomai iškelta Lietuvos vėliava ant namo. Aš ir per eitynes visada išspaudžiu džiaugsmo ašarėlę. Nu, man taip kažkaip jaudinančiai visas tas vieningumas atrodo. Su Vytuku išlipam prie Katedros iš mašinos, o ten minia žmonių su vėliavom ir t.t. Vytukas žiūri per gatvę į tą aikštę, tą šventinį sambrūzdį, man ir sako: „mamyte, gal čia Lietuva?“ Taip, sakau, vaikeli, taip, tikriausiai tai ir yra Lietuva.

O penktadienį Liutauras pristatė savo naujausią kolekciją. Nieko stipriai nedirbau šiais metais. Buvau moralinė palaikytoja:) Šitas darbas yra pats geriausias:) Ir gal esu šiek tiek šališka, bet tikrai šiais metais Mr Salasevičiaus kolekcija buvo šaunesnė. Ir muzika, ir tos linzės. O jau Vestos Obolevičiūtės projekcijos per pristatymą, tai visiškai nenormalaus gerumo. Ypač tie sparnai. Klykiau iš gėrio.

tomassimkus3
Tomo Šimkaus nuotrauka
FB_IMG_1426359726681
Šitą radau išsaugotą telefone ir niekaip nepamenu, kurio fotografo:( Atsiprašau, atsiprašau už netyčinę vagystę.

Ale grįžkim prie rūbų. Dėl violetinės suknelės daug ką padaryčiau, jei įlįsčiau, aišku. Aš tokią, tik šviesios spalvos visiškai įsivaizduoju ir kaip vestuvinę. Nemanot?

FB_IMG_1426322218960
Tomo Šimkaus nuotrauka.

Ir šita, šiek tiek boho gražuolė mielai galėtų prisiglausti mano spintoje.

FB_IMG_1426322361120
Tomo Šimkaus nuotrauka

Gintarės demonstruotą suknelę irgi išvesčiau pasiganyti ne kartą.

tomassimkus2
Tomo Šimkaus nuotrauka
tomassimkus
Tomo Šimkaus nuotrauka
tomassimkus1
Tomo Šimkaus nuotrauka

Žodžiu, viskas žiniasklaidoje jau išviešinta, nėra čia man ko kartotis. Aš gal tik keletą pristatymo viešnių norėčiau geru žodžiu paminėti. Štai šios ponios vertos pagyrimo, mano subjektyvia nuomone. O pagrindinis mano vertinimo kriterijus yra nenuobodumas ir žinojimas, kur ir ko eini.

dainiuscepla
Dainiaus Čėplos nuotrauka
dainiuscepla1
Nu kas, kas, bet Shorena visada stilinga ir nenuobodi. Ir grožio neišpasakyto. Dainiaus Čėplos nuotrauka

 

dainiuscepla2
Neturiu supratimo, kas yra šita mergina, bet 10 balų, mano neprofesionalia nuomone.
FB_IMG_1426289883286
Nusimetė šitos nuotraukos autorystė. Labai atsiprašau, mielai pasitaisysiu, jei kas atsilieps. Stefa, suknelė superinė.

Ir mano sienelės kompanjonės tikrai šaunios.

received_10206605855284720
Viganto Ovadnevo nuotrauka. Už makiažą dėkinga esu savo kraštietei Neringai Šimkutei:**

Kitaip nebūčiau į parankes įsikabinusi:) Ir gėlės rankose gražios, gražios. Mariau, Andriau, Antanai, kaip jos vadinasi? Ašai pati iškaulijau iš Liutauro sijoną iš praėjusių metų kolekcijos, bet persipuošti nenorėjau, bo ne į vienos pobūvį ar „Lietuvos garbę“ keliavau, tai išsitraukiau iš savo spintos lentynos gal „Pull and Bear“ marškinėlius ir drąsiai savo ryžą galvą iškėlusi ryškiai rožiniais aukštakulniais kulniavau. Tai, palaukit, vėliau aš dar auksinį vėrinį milžiniško didumo užsikoriau. Aš sakau, pavasaris, norisi spalvų, o be to, mados renginiai tam ir yra, kad apsirengtum kažką, ko gal šiaip gyvenime neišsitrauktum iš spintos. Tikiuosi, „Mados infekcijos“ svečiai pradžiugins, ten visada gerų egzempliorių susirenka.

Nenoriu dar šiandien galvoti apie kitą savaitę. Noriu pailsėti. Knygą paskaityti ir gult. Bet, faktas, kad neapsieisiu be nuotykių.

Ai, dar visiems ačiū už atvirlaiškius, gi žinot, kaip jais džiaugiuosi. Aišku, įdomiausias tas, kur nepasirašytas ir sumaišytos adresato ir teksto vietos. Kaip ir aiški diagnozė. Prisipažinkit, kas šitą atsiuntėt iš kalnų. Nu ir tas, kuris užrašytas buvo Paryžiuje, bet įteiktas šiandian Kaune, irgi visai nieko. O šiaip, žiūriu, kažkokia tendencija man nuogas ar bent pusnuoges mergas siųsti 😀 Keista 😀

Myliu jus visus.

atvirlaiskiai

Lapė