Lapės vestuvės logotipas

Vyrukų pirmadienis. Apie stilių

Gal prieš aštuonerius metus į Lietuvą trumpam užsuko mano draugė, buvusi kolegė Lotta iš Švedijos. Ji su nesuvaidinta nuostaba, išplėstomis akimis išvažiuodama kalbėjo: „jūsų moterys – nerealaus grožio, visos pasitempusios, pasipuošusios. O vyrai… – didžioji dalis atrodo kaip iš kriminalinio pasaulio.” Ir nors nuo tos dienos prabėgo metų, bet situacija gerėja labai, labai pamažu.

Šoooooortukai. Žieminiai šortukai

Kita mano draugė skundžiasi: „man jis patinka, bet tas jo stilius…” Ir, deja, pakeisti tokius dalykus tikrai sunku.

O dar turiu draugą, kuris ilgai negyveno Lietuvoje, žaidė krepšinį ir mokėsi už jūrų marių, o dabar ieško marketinginio darbo, susijusio su sportu. Bet jis pats nesupranta, kad šiaip tai jam reikėtų pasidairyti mados sferoje, nes jam taip natūraliai, be daug pastangų išeina būti stilingam, tad itin lengva turėtų būti tapti sėkmingam. Dažniausiai mane trikdo apsipirkinėjimas su vyrukais, bet ne su juo. Beje, jis nėra gėjus. Toli gražu. Bent jau man taip atrodo:)

Stebėkit leopardinius bačiukus:)

Tai tiek šiandien apie stilių. Linkiu, kad kiekvienas vyras atrastų saviškį. Sportinė apranga, derinama su lakuotais batais – tikrai nėra dailu. Kaip ir blizgus, baltas vestuvių kostiumas. Tokie buvo madingi gal prieš šimtą metų. Žodžiu, pasidairom, nes tam ir buvo sukurtas Vyrukų pirmadienis.

Lapė