Lapės vestuvės logotipas

Sekmadienio skaitiniai. Išmokti vartoti saikingai

Taip, taip, sekmadienis vėl mane pasivijo ir baigia pralenkti. Per savaitėlę vėl prigaminta kvietimų, šauniai aprengtas vienas jaunikis (rimčiau apsirengti norintis vyrukas neturėtų praeiti pro „Massimo Dutti” parduovę. Šiaip tai ir aš nusižiūrėjau vasaros sezonui porą mėlynų grožybių. Kainos padorumo ribose tikrai.), susitikta su daugybe porų. Kai kurios vestuves planuoja 2014 metais. Tai ir nepastebiu, kur dingsta mano laikas. Jis tiesiog sprogsta. Kaip ta cukraus vata, kuria savo medelius puošia „Stebuklai”, kai neša man spurgytes, paguldytas ant akmenukų. Seniai ten bebuvau. Būtinai užsuksiu bent kavos puodeliui šią savaitę.

O šiuos su „Mirandos’ pagalba sukūrė „DU ABU”
Elitos ir Tado kvietimai, kurie jau turėjo pasiekti adresatus

Užtat „Rib Room” pasikvietė net į virtuvę, kur šefas Svajūnas išdavė paslapčių, kaip namuose išsikepti gardžių šonkauliukų.

Du patys tie didieji virėjai

Papasakosiu, ar man pasisekė tai padaryti artimiausiu metu. Jaučiu, niekas negali patikėti, kad aš gaminu:DDD Nes tai vyksta tikrai retai. Bet savo kūdikiui, kuriam balandžio 7 d. sukako visi 5 metai su maža pagalbėle iškepiau, žmonės kalba, puikų šokoladinį pyragą, ant kurio uždegiau šaunias žvakutes, pargabentas iš pačios Sicilijos!!!

Ir taip, aš ten vėl grįžtu su Anna ir Sigitu. Pradėjau ruoštis:) Niekada nebuvau italofilė, bet Sicilija yra visai kas kita. Dažniausiai žmonės nori pamatyti ir apkeliauti daug šalių, o man nereikia. Aš radau tą, į kurią noriu grįžti dar daug kartų. Aš pripažįstu vartotojiškumą kaip savo silpnybę. Man nereikia naujų rūbų, kitų daiktų, man nuolat trūksta įspūdžių ir įdomumo. Taigi, viliuosi, kad ta šalis man dar ilgai bus įkvėpimo ir nuotykių šaltinis. Lygiai taip pat su žmonėmis. Ilgai ir laimingai gyventi galėčiau tik su nuolat atsinaujinti gebančiu ir savo turiniu, o ne tik fasadu besirūpinančiu žmogumi. Ir tokiu, kuris juda kryptingai. Arba nelabai, bet juda, ne sėdi vietoje. „Man rodos, reiks paplanuoti ateinančias keliones kartu.” Vieną dieną kažkas mane bars už atvirumą:) Ir už nemokėjimą vartoti saikingai:)

Grįžtam iš svajų į realybę. Laukia dar viena sunki savaitė. Bet užtat ketvirtadienį gros „Saulės kliošas” „KASKAS” rūsyje.

Foto: Lina Aidukaitė-Valskienė

Būtina, kartoju BŪTINA aplankyti bent vieną parodą. Dievai, dievai, net nežinau, kas vertingo dabar kur eksponuojama. Ir kaip nors reikia neišprotėti. O kaip sekėsi Jums šią savaitę?

Lapė