Lapės vestuvės logotipas

Viengungio užrašai:) Debiutas.

Pagaliau Lapė sulaukė opozicinės nuomonės:) Ir tas yra džiugu, nes reiškia, kad Lapės blogą skaito ne tik kiškiai (http://www.youtube.com/watch?v=_E-8GI8BwII&noredirect=1), bet ir tikri vyrai:)

Taigi antradieniais nuo šiol viengungis pasakos, ką jis mano apie santuoką ir moters-vyro santykius apskritai. Diskusija visada pageidaujama. Taigi net Lapė žino, kas yra demokratija ir žodžio laisvė. Visi Pasaulio vyrai vienykitės ir pasakykit, kaip iš tiesų jaučiatės ir ką galvojat! (Nuotraukas parinkau aš:) Kad labiau derėtų prie viengungio teksto:) Jei trūks kokio paukščiuko ar kitų lietuvybių, tai patys suprantat, kas kaltas. Sakė, pasitaisys:))

Perskaičius tamstos, sakyčiau, provokuojantį pirmadieninį pasisakymą apie motociklus, laisvę ir gražiai atrodančius berniukus (http://lapesvestuves.blogspot.com/2012/07/vyruku-pirmadienis-choose-one.html), nori nenori kilo noras parašyti atgal. Kadangi tamsta planuojate ir išleidžiate žmones į bendrą gyvenimą iki mirtis ar teismas juos išskirs, o aš esu užkietėjęs viengungis, tuo labiau tas noras parašyti atgal sustiprėjo.

Taigi…

Pradėsiu nuo paprastų žemiškų dalykų: mieloji, aš suprantu, kad šiltas vėjas, košiantis menkus vasariškus drabužėlius ant įkaitusių susiglaudusių kūnų, yra jėga, bet, o, tačiau – neužmiršk saugumo. Net lengvas skrydis ant asfalto ir tų drabužėlių nereikės dar labai ilgam, o tvarsčiuose prakaituosi dvigubai, bet net pasikasyti negalėsi….

Ech, na nepyk, kad tokią romantišką nuotaiką subjaurojau it koks kelių inspektorius, vestuvių dieną baudžiantis jaunuosius už neprisegtus diržus…

Jei toliau bjauročiau vasaros romantiką, su „džoniu” lėkti vienplaukiais ant moco, kai suknelė plazda, sukurdama nepaprastą ir romantišką vasaros romantikos muziką, susipinančią su vyriškai riaumojančio motociklo variklo garsu…

Nuostabu…, bet iš tiesų dauguma mąstančių net vasarą rengiasi sunkius odinius drabužius ar kitokį spec. drabužį. O ten, kai pavėsyje +32, po drabužėliais, vyryškas, stiprus ir be galo prakaituotas kūnas… Pusvalandis maudynių nuosavame prakaite… belieka melstis, kad jūsų abieju hormonu suderinamumas geras (kažkur skaičiau, kad jei žmonės tikrai suderinami, tai jie nejaučia viens kito neigiamo kūno kvapo) kitu atveju, romantika tikrai nuskęs vyriško tvaiko liūne, spėju moteriškame taip pat 🙂 Po galais, koks aš kartais tiesmukiškai neromantiškas…. 🙂 Tęsiant tamstos pasvaigimus… gražūs vyrai… na, iš tų, kurie ten sudėti kaip tavo svajonės, įtariu, kad minimum 2/3 iš jų nerūpi moterys 🙂 Apskritai, kartais susidaro įspūdis, kad jei berniukas toks saldus, stilingas be galo ir be krašto, labai toks prisižiūrėjęs ir išpuoselėjęs savo kūną ir t.t. – na toks tavo, miela Lape, mylimo mėgiamo style’o :), tai jis arba gėjus, arba savimyla narcizas, su kuriuo moteriai geriausiu atveju būna gera nebent lovoje, na dar prieš drauges…  O toliau: tu niekada nebusi jam svarbesnė nei jis pats, į jį visada žiūrės kitos ir jis, norėdamas būti pamalonintas, visada tuo naudosis visais įmonomais būdais (nežinau, yra tokių, kurioms tai patinka) ir, pasikartosiu, svarbesnio už jį patį nebus nieko, net lovoje visų pirma jis rūpės tik pats sau. Bet, grožis reikalauja aukų.

Grožis ant moco, lovoje, šalia taves – taip pat 🙂 Žinoma, nereikia kristi į kraštutinumus ir susidėti su baisesniu nei velnias… Žinoma nereikia 🙂 Kita vertus, kaip kažkada nuskambėjo linksmas pasisakymas apie vyrus: na visai nesvarbi  vyro išvaida, svarbu kad žmogus geras būtų. O kai geras žmogus, tada visai nebesvarbu kokios spalvos  jo Bentley…

Bet grįžkime į vasarą, į romantiką 🙂

Motociklas yra šiaip jėga. Ar iš tiesų yra nenusakomos laisvės simbolis – nežinau, gal tiesiog mums taip suformavo viziją Holivudas.

Bet adrenalino, vėjo gaivos ir nesuvokiamo žavesio jis tikrai kupinas.

Kupinas tiek realybėje, tiek mūsų svajonėse. O kaip kartais gera imti ir paskęsti savo svajonėse ir mintyse, kuriose viena mato standų presą, kitas gracingas it gulbės, kūno linijas… Tada net nenorom pajunti tą vėją tarsi skriejant motociklu, ar plazdenantį bures, ramiai plaukiant jachta besileidžiant saulei… Kiekvienam savo 🙂 Kagi, pasvajojom, metas prie staklių 🙂

Viengungis

P.S. Photos: Zoey Grossman, styled by Ashley Glorioso featuring Liza Yermalovich, hair and makeup by Adrienne Herbert