Lapės vestuvės logotipas

Būti Moterimi

Tarptautinę moters dieną švenčiu kiekvienais metais jau nuo sunkiai atmenamų laikų. Klasiokės paliudys –  būdavo organizuojamas specialus šventinis „banketas” išskirtinai mergaitiškai kompanijai:)  Vėliau tiesiog leisdavau sau tą dieną atsipalaiduoti ir rinkdavau tulpes… 
Niekas neleis sumeluoti, visos esam stiprios, esam gražios, protingos, išradingos, rūpestingos, veržlios ir ambicingos, mums realiai nėra kliūčių siekti savų tikslų, nes gi procesas yra įdomiausias, bet… nieko taip šiandien nenoriu, tik, kad tokia proga kas nors man leistų tikrai pasijusti MOTERIMI su visais PMS’ais, dramomis, perdėtu jautrumu, nevaldomomis emocijomis, kitoniškumu ir mano laisve. Nors šitą dieną galėtų būti lengva būti Moterimi:)
Kaip sakant, jei kalbam atvirai, tai atvirai:)
Foto: Saulės pieva Photography
Stilius: Liutauras Salasevičius
Ta proga, kad čia mane toks įkvėpimas apėmė, skelbiu konkursą. Siunčiat moterišką (galit interpretuoti šią temą, kaip tik Jums norisi) foto (būtina nurodyti autorių) ir aprašymą, ką Jums reiškia būti moterimi e.paštu laura@lapesvestuves.lt. Aš sukuriu albumą, visi balsuojam, o vakare aš išrenku nugalėtoją, kuriai įteiksiu šios šventės proga šiek tiek burbuliukų. Jei švęsti šventę, tai švęsti:) Kaip žinia, kartais prizų mėgstu įsteigti ir daugiau:)
Lapė