Lapės vestuvės logotipas

Pajūriški sekmadienio skaitiniai

Nu, ką, žmonės, dar viena metų savaitė dingo kaip niekur.
Praėjusios gėrybe skelbiu visą savo išvyką į Klaipėdą. Puiki kompanija. Mezon veikia beveik visoje autostradoje. Nulis sniego. Vandenį mačiau tik per viešbučio langą, kas iš karto nuteikė nostalgiškai ir priminė man tuos laikus, kai dirbau DFDS TOR LINE ir keltu persikelti per Baltiją tekdavo dažniau, nei dabar iki pajūrio atvažiuoju. Apsiverkdavau kiekvieną kartą įsikūrusi kajutėje. Kažkaip sunku išvykti. Net, jei ir visiškai nieko nepalieki. 
Foto: Jonas Peterson
Jūros ošimą girdėjau visai šalia, kai lankiausi „Medūzoje“. Super puiki nakvynė „Klaipėdos“ viešbutyje, kur, turiu pasakyti, buvau maloniai nustebinta aptarnavimu ir kaina. Aišku, dvigulė lova ir viena antklodė mus su drauge nuteikė linksmai, bet, kita vertus į kambarį buvom įleistos anksčiau laiko, tai burbėti tikrai nekilo noras. Visa kita – puikuma. 

Susitikimas su Jaunaisiais buvo produktyvus ir šiaip naudingas. Negalėjau atsigrožėti Jurgitos rankų darbo kaklo papuošalu ir dabar laukiu savo lapės. Oi puošiuosiJ, patikėkit.


Savaitės blogybė – sloga, katra gadina man gyvenimą, bet suvokiu, kad tai laikina ir labai neišgyvenu. Dar labai blogai pyktis su gerais draugais. Bet gerai – imti ir susitaikyti. Bučkis, Liutaurai.

Ta proga rytoj pralošinėsim vieną kvietimą dviems į Liutauro Salasevičiaus „Madam pareis vėliau” vasara 2012 kolekcijos pristatymą, kuris vyks vasario 1d. Dar nesugalvojau, kaip pralošim, bet čia man mažiausiai užtrunka:)



Turiu dar vieną slaptą gėrybėlę, bet ją kol kas pasilaikysiu sau.

Foto: Mert Alas & Marcus Piggott. Versace 2012



Lengvai pasvaigusi Lapė