Lapės vestuvės logotipas

Kava ir ledai

Kas gali būti geresnio toooookią dieną? Galėčiau sakyti, kad specialiai laukiau karštosios vasaros pradžios, tačiau, prisipažinsiu: tiesiog neturėjau laiko įkelti šitą Saulės pievos fotografuotą gėrį į savo blog’iuką. Ir prašau – šiandien atidariau ofisą Artistų kiemelyje, vaduojuosi nuo karščio didžiulėmis stiklinėmis vandens su citrina ir ledu, jau jaučiu bendrą kūno patinimą nuo tokio kiekio skysčių, bet, tikiu, po šios priešvestuvinės fotosesijos nuotraukų peržiūros, bent trumpam visiems pasidarys gaiviau.

Indrė ir Petras susipažino prieš septynerius metus Kūno kultūros akademijoje. Kaip sako Indrė: va, tada ir sužinojau šiek tiek daugiau apie ledo ritulį 🙂 Petras – ne tik puikiai žaidžia ledo rutulį, bet yra ir šios sporto šakos Federacijos prezidentas. Abu sako, kad simpatiją vienas kitam pajuto jau per pirmą susitikimą, tačiau jausmai išpažinti buvo tik abiems baigus mokslus, kai Indrė palaikyti jau ne grupioko, o draugo važiuodavo iš Kauno į Vilnių. Taip visai nejučia tarp Vilniaus ir Kauno bokštų – Elektrėnuose jie ir apsistojo.

Ledo ritulys tapo abiejų gyvenimo dalimi ir Indrė štai jau kuris laikas, sekdama Petro mamos pėdomis, kuri jau 18 metų eina šaltyje palaikyti savo sūnaus, neatsilieka ir palaiko savo būsimą vyrą per kiekvienas varžybas. O tada nuo šalčio ir gelbėja karštos kavos ar arbatos puodelis… 
Savo ištikimiausiai gerbėjai Petras pasipiršo prabėgus vos metams nuo tada, kai jie suprato vienas kitą mylintys besąlygiškai – per 25-ąjį Indrės gimtadienį ir įteikė išrinktajai……………………………….. dantų šepetėlį:) Aiški nuoroda į pasiryžimą nuo šiol dalintis viskuo. Be abejo, šiek tiek vėliau ant Indrės pirštelio sužibo ir sužadėtuvių žiedelis, kurį Petras (o, dieve, dar yra romantiškų vyrų Žemėje) įteikė priklaupęs ant vieno kelio.

Taigi vestuvės jau ne už kalnų. Sveikinu Jus, brangieji, ir lauksiu mažutėlaičio nuotraukų siuntinuko, kai jau alus, midus bus išgertas, o medaus mėnuo iškopinėtas. Pasilikit šiek tiek jo karštai arbatai:)

Ačiū Jums už nuostabią istoriją, o Saulės pievos merginoms www.saules-pieva.lt – už nuostabias nuotraukas.
Lapė