Lapės vestuvės logotipas

Sekmadienio skaitiniai. Vestuvių sezonas atidarytas!!!

Jei galima sirgti ilgesiu, tai aš sergu. Ir gana stipria forma. Žinau, kaip gydytis, bet dar labai kaip ir nenoriu, tikriausiai… Laukiu kažko šimtą metų… O laukimas turi prasmę? Bet tai Sekmadienio skaitiniai ne apie tai gi.

Nuotrauka: Dan Martensen darbelis ELLE France 
Turiu pagaliau savaitės blogybių blogybę. Jei kada nors gyvenime Jums prireiktų mini cooper‘iukų, kad ir šaunioms vestuvėms, kurios vyks kitą savaitgalį, jūs, tikriausiai, ieškosit, kur galėtumėt juos išsinuomuoti google paieškos sistemoje. Taigi, jei rasite šiuos veikėjus http://www.drnuoma.com/lt/mini-cooper-nuoma.html, kurie keliauja tiesiai į mano baudų sieną ir bus ten įrašyti raudonomis raidėmis su dešimt šauktukų, žinokit, net padarius rezervaciją prieš porą mėnesių, nusiuntus visus jų reikalaujamus duomenis, jie su sutartimi temps kiek norės ir galiausiai pareikš, kad gavo geresnį užsakymą, tad Jūsų miniukų, kuriuos jau regėjot savo vestuvių dienos vizijose tiesiog nebėra… 
Kai man pora paskambino su šita žinia penktadienį, trumpą sekundės dalį buvau pritrenkta, o paskui gi reikia kažką daryti. Gavusi telefoną dar bandžiau spręsti problemą su jais tiesiogiai, nes, jei jau gauni kitą užsakymą, tai malonėk parašyti arba paskambinti žmogeliams, kurie ramūs laukia savo vestuvių šventės, į kurią riedės miniukais. Nu, bet Lapei palauk nėra, tai pokalbį su „verslininkais“ nutraukiau greituoju būdu. Žmonės Vilniuje kalba, kad jų tiesiog tokie darbo metodai. Ką gi, tada sėkmės Jums, brangučiai. Kaip ir sakiau: liežuvio už dantų aš nelaikau tokiais atvejaias. O mus su pora išgelbėjo nuostabusis Kęstutis iš http://www.doyou.cc/, katras ne tik dailiai fotografuoja, bet ir yra nežmoniškai didelės ir geros širdies žmogus. Kęstuti, ačiūūūūūū. Saugosiu tavo miniuką kaip savo akį, mylėsiu ir globosiu, pati nevairuosiu:D 
Va, koks Kęstučio gražuolis
Mums dar reikėtų bent vieno balto miniuko, tad, jei kas norėtų ir galėtų išnuomuoti kitam savaitgaliui, tai bais būčiau ir aš, ir pora dėkingi.
O savaitės gėrybių gėrybe vienareikšmiškai skelbiu Vasaros vestuvių sezono atidarymą, kurį šventėme su kolegomis mano antruose namuose – „Mimozoje“. Rūta Rylaite www.rutarylaite.lt, ačiū už nuotraukas.

Šita foto Jurijaus Azanovo:)

Šita foto Jurijaus Azanovo. Ačiū, Jurijau, ir tau už vokalinio ansamblio įamžinimą:)
Nu šventėm kaip reikiant, tiesą pasakiusJ Atidarymo metu svarstėm asociacijos steigimo klausimą, bet greitai buvo nutarta, kad nereikia smulkintis ir kituose seimo rinkimuose galim startuoti kaip partija. Fotografas Gražvydas iš karto padiktavo mums partijos pavadinimą „Medžiai be lapų“, o renginių vedėjas Dangis Cholinas pateikė himno versiją – „Sumainyti jau aukso žiedai…“ Tiesioginės nuorodos į dainą „Ruduo“ atsisakėm, būtų per daug banalu ir neatspindėtų rinkiminės programos. Beje, daugiau žodžių nei yra pavadinime nė vienas neatsiminėm, kitą kartą būtinai į susitikimą reikės pasikviesti tikrųjų vestuvių muzikantų. Atsiprašau kitų lankytojų, kad ta daina „darniais“ mūsų balsais buvo kartojama bemaž 50 kartųJ 

Didelis AČIŪ „Mažajai ragainei“ už nuostabų medaus tortą, kurį specialiai vestuvininkams iškepė geriausi įmonės konditeriai. Ačiū gražuolei „Mimozos“ padavėjai Indrei, kad su mumis visą vakarą vargo vargelį, filmuotoje medžiagoje vakar mačiau, kad buvo lengvų šokiukų ir šiaip chaosiuko, tai neturėjo būti labai lengva. Nu, bet sezoną atidarėm, nuo kito savaitgalio kimbam į rimtus darbus, jei spėsiu – dalinsiuos visais gražiais dalykais, kuriuos sukursiu pati ir kuriuos atsiųs draugai fotografai. Visiems tikrai gausiai susirinkusiems dėkoju.

Dabar visi pasimatysim tik kokį spalio mėnesį, įtariu. Gerų darbų, įdomių klientų, kaip sakė renginių vedėjas Antanas per iškilmingą renginio atidarymą, žiūrėkit, kad tikrai būtų kuo pasidalinti po sezono;)

Tiek šiandien. Jesus, kaip laukiu savaitgalio. Daiktai, važiuojantys į Jurgos ir Aurimo vestuves jau sukrauti, rytoj paskutiniai reikaliukai bus sutvarkyti ir penktadienį jau budėsiu Palangoje. Klaipėdiečiai, nesudalyvavę sezono atidaryme, gal mini versiją padarom penktadienį Palangoje? Bet labai mini, nes kitą dieną gi VESTUVĖS!!!


Žinot, kad visus myliu:***

Lapė